- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#16820480 #117 üzenetére
Én a Pencilen kívül más gyári kiegészítőt nem nagyon vennék hozzá, mert brutál drágák és sajnos nem érzem azt, hogy azok okvetlenül meg is érnék azt a pénzt.
Én aránylag igénytelen vagyok billentyűzet terén, nem törik le az ujjam ha nem egy tökéletesre faragott mechanikuson kell gépelni hanem valami 5-10 ezres random Media Marktos irodai használatra szánt billentyűzettel kell boldogulni és nagyon sok notebook márkával is jól elvagyok, de amiket az iPad-hez adtak ki azok szerintem rettenetesen szarok. Sokan rámondják, hogy alkalmi gépelésre, néha megírni rajta egy emailt az is jó, ez igaz is, de ahhoz meg drága (gyáriból 71k az olcsóbbik és 118k a drágább, utángyártott Logi pedig 53k), ha meg komolyabban nekiállok körmölni, hogy kifizetődjön a befektetés, ahhoz meg túl szar rajtuk gépelni.
Ha vinnem kell valahova a tabletet/notebookot, úgyis hátizsákba vagy oldaltáskába teszem, ott meg mindig akad hely egy könnyen hordozható, rendes úton járó BT billentyűzetnek ami töredék pénzből is megvehető. Csak ugye tavasszal az volt a gondom, hogy az iPadOS a magyarra állított kiosztással összekeverte bizonyos karakterek helyét. Nem tudom ez azóta változott-e.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#16820480 #114 üzenetére
Pont ezt írtam eggyel korábban én is, hogy milyen kár a drágulásért, hiszen minden kiegészítőből a Pro-hoz való még drágább kell hozzá.
Mondjuk gyári billentyűzetet sosem vennék, eleve szar rajta gépelni (próbáltam) és mocsok drága. Nem tudom az újabb iPadOS-ben javítva lett-e az a hiba, hogy a rendszer a third party BT billentyűzetekkel felcseréli egyes karakterek helyét. Tavasszal ez nálam megint bevert egy szöget, hogy még várjak a vásárlással. Most is egy német billentyűzetes notebookról írok, vakon gépelek, minden a helyén van a magyar kiosztásra állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest