- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
#32839680 #49 üzenetére
Mondom, helyett. Érted? Szóval nem a Gmaps mellé, hanem a Gmaps helyett. Ezt pl nem nagyon díjazta a Google.
Az, hogy a Here letölthető vagy sem, az nem érdekes, nyilván érdeke a Nokiának is a dolog, sőt tudtommal a Here Maps API formában most is elérhető (lehet alkalmazás formájában is, ezt nem tudom). -
Swami
senior tag
Kijönnek ezek a készülékek, velük együtt az X 2.0-ás verziója, "javítócsomagot" adnak ki az X 1.0-ra s mindezekkel párhuzamosan azt kommunikálják, hogy "az X sorozat helyét a jövőben az egyre olcsóbb Lumia modellek veszik át".
Ha valaki ez utóbbit olvassa, bolond lesz teszem azt egy X2-t vásárolni. Persze lehet, hogy csak én nem értem... -
Swami
senior tag
Éppen most jön ki az X2. Akkor most hogy is van ez?
-
macskea
őstag
válasz
Csillag01 #12 üzenetére
Elárulok neked valamit, egyetlenegy kínai droidos telefonon sincsenek rajta a google szolgáltatásai, mert hogy azok Kínában illegálisak. Kivételt képeznek azok a mobilok, amikből létezik national és international kivitel is, na ott a nemzetköziekre már rákerülnek a goole-ös dolgok is, de azokat meg Kínában nem lehet kapni, szóval javarészt oda az árelőny. Viszont erre is van megoldás, mert elérhető egy olyan apk csomag, amikkel utólag is telepíthetőek a goole szolgáltatásai. Szóval lehet jó az a Nokia X, csak tisztában kell lenni a lehetőségekkel.
-
Mivel megszűnik a platformja, legalább a meglévő felhasználókat nem hagyják cserbe, de van egy érzésem nemsokára ez is eltűnik. és inkább tovább fejlesztik a wp alsóbb kategóriás készülékeiket "gondolok" itt az ötszázas sorozatára.
-
-
Ali G.
senior tag
bolond nokia, bezzeg ha androidra váltott volna azonnal a symbian bukás után akkor most a samsung és a többi gyártó meg lenne szorongatva rendesen
-
Dilikutya
félisten
válasz
bitblueduck #28 üzenetére
Nézz utána vásárlás előtt, hogy mit veszel!
-
Pali1119
tag
válasz
bitblueduck #23 üzenetére
"Szóval átverés."
Nem, csak ez ivódott be a köztudatba. Mint ahogy az is, hogy a bmw-sek kopasz állatok, az iphonosok meg csak menőzésre veszik a mobilt.
-
válasz
skylinelaca #25 üzenetére
Persze klínmásztert a parasztnak... úgy belassul tőle.. nem tudom ,de egy rakat fos pl az....
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Hülyén is hangzana az a reklám ,hogy "android alapokra építkező készülék"
, ettől függetlenül tény ,hogy az átlagfelhasználó akire rá lehet tukmálni egy akármilyen telefont (ebből van a legtöbb) annak az Android=Google -> Play Áruház -> sok kacat. Az eladók hozzáállása és tudása kétséges néha. Egyik kollégámnak azt mondta az eladó a T-ben mikor visszavitte a csancsungját, hogy azért nem működik rendesen (fagyás, újraindul, akad) mert nem használ vírusírtót és tisztító/gyorsítóprogramokat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Átlagfelhasználó nem is tudja, hogy a Google fejleszti az alapokat.
-
Tomcat
őstag
válasz
#32839680 #15 üzenetére
Sokan bízunk abban hogy miután letelik a még hátralévő 1,5 éves Microsoft (el-)tiltás akkor 2016-tól a Nokia új Androidos és (talán) MeeGos készülékekkel lepi el a piacot lefedve a legtöbb piaci rést és követve az aktuális trendeket és elvárásokat egy korszerű mobiltelefonhoz képest. 5 év viszont szerintem is nagyon hosszú idő ebben az iparágban. Szinte bármilyen trend megfordulhat. Cégek, termékek, fogalmak tűnhetnek el és jön helyette valami új amiért az emberek többsége odavan akorábbi helyett.
-
-
Csillag01
aktív tag
Alapbol atverik az embert.bementem a mm-ba telefont venni es a bejaratnal feltunt hogy tele volt nokia x reklamokkal mar a bejarat is.az elado minden aron ramakarta tukmalni es allitotta hogy ez andoidos.szerencsere nem azt vettem.utana neztem itthon, 1 kiherelt android fut rajta se play store,se gmail tamogatas.
-
halkow
őstag
Kíváncsi vagyok mi lesz 5 év múlva talán végre lesz igazi androidos Nokia?
-
Blyan
félisten
Ha 4.5"-os HD kijelzőben gondolkoznak, akkor kiadták volna. De helyette 4,5"-os WVGA volt tudomásom szerint.
Az X sorozat kifejezetten alsókategórás androidról szólt és szólt volna.
Talán a 3. generációs X sorozat jövőre már HD lett volna. Na az aztán biztos bortítja az eladási mutatókat. -
Csillag01
aktív tag
Aki ilyet vett soha tobbet nemfog nokiat mert a microf$s megint atverte oket.fel eves a project es mar kukaztak.gratulalok
-
vimes
senior tag
Azért az dicséretes, h nem sz@rják le teljesen a platformot
@M5Norbi: Mondjuk nekem hányingerem volt a felülettől, azon is dolgozni kellett volna még, hogy vonzó alternatíva legyen.
-
HawerKing
őstag
Olyan rossz lenne ez a rendszer? Valaki hasznalta mar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest