- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Fotók a vizor nélküli Google Pixel 9a-ról
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Összevetném kíváncsiságból Kobo Clara 2E-el.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zirowe
nagyúr
Nekem újdonság, hogy az alap kindle is kapott világítást, lassan a paperwhite akkor értelmét veszti?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Emmá' döfi, lehet itt az ideje frissítenem az olvasóm.
-
endib
tag
Pont akartam venni kindle-t.
Lehet érdemes akkor megvárni 🙂 -
Laslow
senior tag
Az vajon a gyakorlatban mit számít, hogy a világítás hány LED-es? És az éjszakai mód? Én pont teljesen sötét szobára keresek Kindlet, nekem ezek pont lényegesek lehetnek...
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem a világítás homogenitása változik.
Eléggé látványos volt a különbség az első és a második pw között.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Insta 360 Flow, okostelefon stabilizátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest