Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TATU
csendes tag
Mi5-re ütemterv szerint megjött a frissítés.
-
otoaak
tag
Az irodaépület tetején van az adó de ez is vasbeton épület és tárgyalni az erőmű teljes területén szoktak (elég sok épület van) a legtöbb tárgyalóban van vonalas telefon de ha valaki használni akarja a vonalas telefont mindenki másnak ki kell menni, ha több cég van akkor meg még sorba is kellene állni és végigvárni míg mindenki végez.
Nekem a 3g/4g a net miatt kell a telefonálást meg tudom oldani mobil nélkül is.
SG Note Pro P900
-
agyarka
aktív tag
Miért nem 2G re állítjátok a telefont, ha a 3G szakadozik? A 3G mindig is gyenge volt, a 4G megjelenése után nem fejlesztették tovább a lefedettségét. Az szív igazán aki a 4G-3G beállításon használná a telefont, mert a 4G nincs hanghívás, a telefon lejjebb váltana, de 3G lefedettség hiányában nincs hová. Előfordulhat , hogy hívást indítani és fogadni sem lehet.
Csodálkozom, hogy az AE nem biztosít üzleti megbeszélésre megfelelő vonalas telefont, illetve azt, hogy nincs náluk az épületen adótorony.
-
Soleco
tag
Jó lenne ha végre a Xiaomikban is lenne B20 támogatás, szegény kínai turisták Európában hogy interneteznek így? (persze nekünk sem ártana mellékesen)
-
Soleco
tag
Nekem elvileg az antenna itt van 100 m-re, most megint van 4G, de ez a hiba elég kellemetlen, s fórumon mások is panaszkodnak, s a "megoldásként" ilyen válaszok jönnek hogy "preferált hálózatnak add meg a 4G-t" xD. 2 napja sikerült megoldjam hogy valahogy álljon rá a 4G-re, azóta azon vagyok.
Remélhetőleg lesz valami hiba javítás, hálózat kezelővel nem csak ilyen téren vannak problémák .
Amúgy én romániai kisvárosban lakok, itt hibátlan a 4G lefedettség, aztán igaz hogy kiérve a városból sok helyen jel sincs xD, de településekben szinte midennütt van 4G, és nem B20.
-
otoaak
tag
A mobilnet elérhetősége attól is függ hányan vannak felcsatlakozva az adott adón keresztül. Minél többen vannak rajta annál kisebb területet fed le és akár az eredeti terület töredékére is lecsökkenhet. Szóval simán lehet, hogy olyan helyen vagy/voltál ahol gyorsan változik az adóra csatlakozók száma és mikor többen vannak kiesel a hatókörből és átvált 3G-re mert az elérhető.
Én is hasonló cipőben járok de itt csak 3G van, így sajnos mikor sokan lógnak rajta megszakad a net, pedig az adó nincs messze csak pár száz méter. (Mondjuk itt az árnyékolás is jelentős még a térerő is elmegy néha. Paksi AE-be dolgozok. Telenornál már többször jeleztem a problémát(meg még több százan rajtam kívül) kb. 6-7 éve ígérgetik, hogy tesznek fel erősebb adót stb. de azóta se történt semmi pedig kiemelt partner vagyunk náluk... nem kicsit bosszantó mikor üzleti tárgyalás közben ha valamit telefonon kell egyeztetni szétszéled az egész megbeszélés mert keresik az emberek a térerőt tiszta röhej az egész.)
SG Note Pro P900
-
Soleco
tag
Óbudán nem találtam 4G-t, viszont mostmár nem vagyok benne biztos hogy nincs lefedettség, tegnap egy megszokott úton nézem hogy csak 3G-van, eddig itt 4G-volt, beléptem a hálózatokhoz, a szolgáltatómnak 2 hálózata jelent meg, ráléptem a másikra, erre 4G lett. Manuálisan hagytam a hálózat választást, egy olyan 10 percet neteztem, s hát megint csak 3G-van, beállításokba nézem hogy visszatette megint a rossz hálózatra a telefont, holott nem is volt automatikusra állítva, s amúgy preferált hálózatnak természetesen a 4G volt megadva.
MIUI fórumon találtam valamiket, de még nem tudtam rávenni magam hogy órákat szenvedjek megint valami hülyeséggel...
Kapacitív gombok blokálását bejelentettem, de nem kaptam semmi értesítést, topicban csak haszontalan tanácsokat kaptam.
-
Soleco
tag
Folyton blokál le a képernyő meg a 3 érintő gomb, s kell ki be kapcsolgassam a képernyőt, hitegettek, de még Budapesten sincs mindenütt 4G (szükségem lenne rá), úgy tűnik tovább nem frissül rajta semmi, s még vannak "apróságok". Sajna nincs pénzem arra hogy lecseréljem, 2 évet szívok ezzel is :/...
-
Soleco
tag
A Redmi 4 primeról nem lehet semmit tudni? Azért éleg kicseszés hogy +ba fizetek hogy Prime legyen s annyit se kapok mint egy sima 4x-ért. Nem hiszem hogy véletlen lett volna hogy lemaradt a listáról.... 1 hónapja használom, egyre jobban megbánom hogy Xiaomit vettem...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
kromatika
veterán
Köszi az infot.
-
joey04
titán
Hát ha ez igaz, az elég nagy gáz... bár szerintem biztos nem igaz. erre azért már nem lehet ráhúzni, hogy de hát olcsó.
-
Jakuu
őstag
válasz balint355 #38 üzenetére
Viszont, nagyon tamogatott keszulekek a kulso fejlesztok koreben, igy custom romok tomkelege fogad. Aztan ha nem tetszik a miui lecsereled mondjuk lineageos-re,aospra, vagy szamodra azimpatikusre, mikozben mas tipusoknal, alig van valasztek. Teszem hozza egy kozel 5 eves redmi 1s-re is tehetsz nugatot igy, de mint irtam minek, ha meg exposed sincs ra. Persze rengeteg user azt hiszi, hogy a bab is hus, es.ha.felteszi az uj droid verziot, akkor majd milyen jo lesz neki, kozben meg annyira nem is jo sok esetben egy regebbi modelre tenni, ha kozben uj generacios hardverelemek jelennek meg a keszulekekben, amire elsodlegesen fejlesztenek.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
...viszont fordítva is előfordul, hogy a MIUI nem tudja azokat a dolgokat, amiket az alatta lévő android verzió alapból tud, pl. hiába van a Nougatban multi-window, a MIUI még 7.0 és 7.1 alapon sem támogatja (mondjuk elvileg hamarosan ez menni fog). Vagy ott van az értesítések kezelése, 7.0-tól van például quick reply, MIUI ezt se tudja Persze az is tény, hogy sok olyat tud a MIUI, amit meg az alap droid nem. Én azt támogatnám, ha a MIUI először az Android alap funkcióit rendesen kihasználná, és utána jönnének csak az extrák.
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #34 üzenetére
Még ha nem is ér fel, a MIUI és más rendszerek előbb tudnak olyan dolgokat. Amiket egy stock android váltás.
Csomó dolog pl a Cyanogenmodbol került át annó a stock droidba, szóval nem kell mindig annyira teeperni egy valtasert..
-
enginev3.0
félisten
Szinte biztos vagyok benne, hogy ennél jóval több készülék kap majd frissítést náluk
És nem egy miui frissítés nem ér fel egy fő androiddal
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
blash
tag
inkabb tegyek vissza az rgb ledet a redmi 4x utodjaba, a ket oldalt lekerekitett 2.5D uvegrol nem is beszelve, hanyagolhatnak azt is, mert hogy fogom igy egyszer majd lecserelni a redmi 3 prot?
-
Wesder
félisten
válasz tothmaxy182 #29 üzenetére
Ebben a hónapban rakják bele a MIUI8 China Dev. ROM-ba. MIUI forumon írták 1-2 hete.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tothmaxy182
őstag
Én Redmi Note 4-ről egyedül az osztott képernyős programfuttatást hiányolom (ugye Android 7-ben már beépített fícsör), Remélem MIUI 9-ben benne lesz ez is. Ha már 5,5 colos a képernyő, akkor lehetne mire használni ezt a funkciót!
Minden szavam magánvélemény!
-
ViharVadász
őstag
A Redmi 4X-nek nagyon örülök, remélem jól sikerül az új rendszer rá.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Matada2.3
veterán
A Xiaominál már szinte nem is az android verziója a fontos, hanem inkább a MIUI frissessége. Mindent át portolnak az új droidokból a saját felüleükbe. Igaz azért csipkedhetnék magukat a nougattal is, de egy ekkora palettával ez nem egyszerű .
Finn the human
-
ak76
senior tag
Kit érdekel hogy lesz e rá 7,vagy 8?
A jelenlegi rendszer atomstabil,gyilkolom 3 hónapja,egyetlen nyomorult újraindulást,fagyást fc-t semmit nem óhajtott produkálni,előtte az S6 hetente fosta össze magát apróságokon.
Vannak akik azt hiszik egy verzióugrás után a telefonjuk megtáltosodik,még gyorsabb,még erősebb (?) még tovább bírja krafftal,pedig többnyire pont hogy az ellenkezője igaz... -
DrKapocs
őstag
Majdhogynem teljesen mindegy MIUI mellett. A Redmi 4 Prime-om ugyan azt a felületet kapta és ugyan azt tudja (kivéve a hardveres dolgok miatti különbségek) mint az 5-ös androidon lévő mi2s-em. Mondjuk az mi2s-em már biztosan nem fog MIUI9-et kapni. Nagy csoda lenne. Kijött 5-tel, kapott 6-ot, 7-et és 8-at is. A 9 már durva lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MikeWazowski #21 üzenetére
És akkor olvasd újra cikket, 14 készülékről van szó, amely már valamely formában Nougat rendszeren van.
Harmatos? Na ne mondd.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nagyon köszi a pontosítást mindenkinek, máris helyesbítettem
Non omnis moriar.
-
margithid
veterán
Azért az android 7 például fogyasztás szempontjából fontos lenne, ahogy olvasom, hallom sokkal jobb mint a 6.
A másik meg az osztott képernyő ami nekem fontos lenne, de állítólag ez a miui 9ben is benne lesz majd.
Egyébként pár napja raktam fel a legújabb stabil global romot, szenzációs az üzemideje, igaz állandóan olvasó módban használom, lehet azért is. -
vince
őstag
Nem értem a fanyalgást. A Redmi 4X-et 6-os androiddal kaptam, használtam hetekig. Június közepén kijött a 7.1 alapú eu dev rom, azóta azt használom, de kb. semmi nem változott, hála a miui rendszernek. Nem vagyok heavy user, biztos hozott új funkciókat a nougat, de a mezei felhasználónak édesmindegy, hogy m vagy n android van a miui mögött.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Graphics
Jómunkásember
Nem, hardveresen is eltérő készülékekről van szó.
@kriszpontaz: Nem hiszem, hogy egy Snap400-as termék ideális példa a frissítés elmaradottságát példázni.
Régi készülék , nem is kicsit. Alternatív megoldások vannak ,de a kor halad, és sajnos az appok mérete, és szarul optimalizáltsága miatt sem éri meg maradni elavult hardveren.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz kriszpontaz #11 üzenetére
A 4 ès 4P nem ugyan az, mint a 3 ès 3P?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
kriszpontaz
veterán
Az utolsó mondat az annyit jelent hogy "csak bírd kivárni". A lista tuti ennyiben marad. Majdnem 2 évig ment a hitegetés még a Redmi 1S esetében is, hogy Lollipop-ot kap. Utána mindenki beleunt. Azokat sem vigasztalja a hír, akik Redmi 4 Prime telefont vettek, mert az meg olyan mostohagyerek, mintha nem is létezne.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
LineageOs és meg van oldva .
7.1.2 fut jelenleg az mi5s-en hibátlanul. -
Graphics
Jómunkásember
Ott van a Redmi 4X a listában Ez az aktuális modell
A Redmi 3 Snap 616-osa régi, a 430-as esetleg még kaphat.
Más Redmi modell tudtommal nincs a piacon, a MTK-s Redmi Pro nem fogja élvezni sosem azt a supportot, amit várnánk.
@balint355: Igen, közben én is megnéztem, totál félre van írva hír, sajnos
Ezek már kaptak.
Tehát akkor fordítom, jelenleg 14 modell kapott DEV vagy STABLE formában Android N verziót.
Így korrekt a hír.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
Látom itt is sikerült átvenni a félreértelmezett hírt... Ez a lista konkrétan azokat a modelleket mutatja, amik már kaptak Nougatot, akár stabil, akár fejlesztői rom formájában, 2017.07.03-ig. Ha valaki tud kínaiul (vagy használja a Google fordítót... ), akkor alulra oda van írva, hogy jöhetnek még más modellek is, ez a mostani állapotot tükrözi.
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
Dominó85
addikt
Szerintem azért gondolja, hogy harmatos, mert például Redmikről majdhogy nem semmi szó sincs. Azaz aki Redmi-t vesz a XIaomi által kb le van xarva. Mondjuk ez sejthető volt, mert ha egy cég 2-3 havonta jelent be egymástól 1-2 tulajdonságban eltérő telefont, annak a support fogja kárát látni. Bolond stratégiát folytat a Xiaomi, meggondolatlanul fosta magából a készülékeket. Sajnos ez az igazság.
* Péter - 06302461862 *
-
Graphics
Jómunkásember
Nem derült ki, hogy melyik Note 4-ről van szó.
Az MTK-s nem fog kapni, ez szerintem tény, viszont a B20 képes 2016102-es kódún, ha jól rémlik a DEV már 7.0-n megy
Hozzáteszem a cikk hiányos, a Note 4X rajta a listán, az pedig MIDO néven fut, és a hazai piacon kapható Note 4 is ugyanez
@MikeWazowski: Miért is harmatos? Van olyan hardver, ami nem is támogatott Nougat szempontjából, ezzel remélem tisztában vagy.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Harmatos...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Golyo69
senior tag
Note 3 SE?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest