Új hozzászólás Aktív témák
-
Isee
senior tag
Engem az idegesít mostanság a google-ban, hogyha rákeresek valamire, akkor sok olyan találat van, ami nem is magyar, de már a találatoknál lefordítja....
Jó, mostmár rászoktam, hogy keresés után kattolni kell az "oldalak innen: magyarország"-ra, de régebben sokszor bosszankodtam miatta..
-
Néhány esetben jó, néhány esetben nem. Ezt mindenkinek az ő adott szakterülete határozza meg. Egy marketingesnek ez maga a paradicsom...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #10 üzenetére
A Google nem tudja, de a wolfram igen.
-
Winner_hun
félisten
például a
z„Puskás stadion”A jövő heti lottószámokat mikor mondja meg a gugli?
-
rt06
veterán
-
konyi79
addikt
Ez nagyon jól hangzik, de szerintem ettől jobb nem lett. Legalább már tudom mitől bolond napok óta. Eddig tartalmilag sokkal pontosabb találatokat adott, most meg legalább 3x annyi oldalt kell végignézni ha keresek valamit. Nem az időre, a tartalmi szűrésre kellene gyúrniuk.
-
HollyBoni
veterán
"What is the meaning of life?"
-
Male
nagyúr
Igen, azért nem mindenki az épp aktuálisra kíváncsi, lehet hogy az általános infóra (mondjuk mögé írod, hogy wiki, ha az kell, de hivatalos oldalak megtalálásánál ez pl nehézkes).
Amit még észrevettem: az utóbbi időben folyton azt feltételezi egy-egy furcsább szó esetén, hogy elgépeltem... néha egész nehéz így megtalálni amit ténylegesen akarok (még az idézőjelek se akarnak segíteni).
-
FTeR
addikt
hmm, .NET-es problémára keresve eddig stabilan a 2.0-ás megoldások voltak elől (4.0-nál tartunk).
ha szembejön vmi érdemi probléma, akkor figyelek erre a változásraazt viszont nem találom kedvezőnek, h a wiki nincs az első 2 találatban. pl ha vmi egyszerűre keresek, akkor az első legyen a dictionary, a második a wiki és csak utána a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest