- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Teljesen igazad van, de vedd alapul, hogy már nem fog a csúcs elit betartozni, de ami meghatározó gyönyörűen futnak majd rajta az új játékok is bár nem akkora Fps-sel és olyan részletességgel.
Egy szabály amit régi hi-tech számítógépesek alkottak meg soha nem szabad az úhjatt megvenni majd 1-1.5 esetleg 2 év múlva mert ha nem lesz már a piacon akkor nem volt élet képes, bár a mai felgyorsult világban 0.5-1 év re redukálódik eme szabály.
-
M107
addikt
S nézd meg az árát 1 1.5 év után olyan lesz hogy öröm lesz nézni minimum 60-90 ezer-rel Ft-tal esik le.
Mert hát akkor is az újat kell 1000 dolláron adni az 1-1.5 éves régi lejárt szart sem ér teljesítmény szinten, persze ha addig fejlődik még a grfika és nem csak u.a az lesz csak mesterségesen magasan tartva hogy csak az új kártyákon adja a magas Fps s a barátait .....UI:
Személyem mindig a 28-50 ezres kártyákat várom, konzol-pc átalakított játékok, s nem érdekel 2500*1600 de még a 1980*1080 és társai.
Max 1600*1050 vagy 1200.
Nálam nincs értelme ennél magasabb felbontásnak egy nincs játék ami nem menne o most nem fröccen a FHD textúrák a szemedbe és nekem tökéletes így is egy játék mert nem vagyok Grafikai bu...i én a történet alapú game-re megyek.
50-jére játszom ki a Final Fantasy 8-at (1999-2000) vagy a Resi-1-2-3-5-6, Tomb Raider egyes részei stb.
Ahol van történet s nem a grafika határoz.Persze mindenki más ez el kell fogadni, de én soha nem is voltam és nem is leszek Vérpistike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest