Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz Kumite #86 üzenetére

"És ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy hülyén vásároltak"

Valahol, valamit elbeszéltünk egymás mellett szerintem...
    Nem tartok hülyének senkit azért mert x készüléket választ, maximum szerintem rossz, a lehetőségeket kevésbé ismerő döntést hozott, de ez legyen mindenkinek a saját problémája.

"gondolom nem kell mondanom, hogy a legnagyobb döntési erő az ár"

Az ilyen megjegyzésekkel mindig zavarban vagyok, mert való igaz, itthon nagyon drága az iPhone, ami viszont nem az Apple érdeme, hisz bárhol máshol függetlenül kerül annyiba, mint nálunk a szolgáltatónál 2 év hűséggel.
    Az 500 fontos ár meg ugyan magas, de semmivel sem drágább, mint a hasonló kategóriájú konkurens termékek (sőt sokszor olcsóbb is, lásd pl. N9 indulási árát), szóval innen nézve már egyáltalán nem az ár az ami döntési erő. Gondolok itt a most divatos kétmagos Androidos szörnyekre, amik még mindig nem tudnak túl sok előnyt felmutatni a már 1 éves i4-el szemben, ha nem az alkatrész listát vesszül alapul, hanem a működést és használhatóságot.

• szp1

addikt

válasz Kumite #86 üzenetére

"Jó, akkor ő kb. a 49 év felettiek 1,9%-át képviseli"

Itt van még egy vénember - magamra gondolok.
    S'3-at használok, kíváncsiságból most vettem egy belépő androidot és szívesen vennék iphone-t is, csak nem telik rá....tudod a család meg ilyesmi.
    Minden személyeskedés nélkül : szerinted mindenki béna meg hülye aki elmúlt 20 éves?

Új hozzászólás Aktív témák