- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
válasz
gyerecske #62 üzenetére
Szerintem a legfontosabb a hátsó kifújó venti, hogy elhúzza a cpu-ról jövő hőt. Amikor az előző házamban x év után egyszercsak meghalt az a venti akkor az alaplap hiába emelte a többi venti fordulatszámát a ház csak egyre melegedett és melegedett - a többi venti nem volt képes lekezelni a szituációt (abba háziléag volt applikálva előlapi beszívó). Előlapi beszívó - szerintem - alapvetően a winyóknak tesz jót - mert amúgy amit kifúj hátra ahelyére jön magától is új, régebben nem is volt ez szokásos
. Az is csak jó, ha a tápod alulról tud felhúzni levegőt, mert így saját kört alakít ki - direktben kívűlről húz be és egyből ki is fújja hátra, a meleg meg felfele száll, nem ugyanazt fogja alulról visszaszívni.
De ezek csak egyéni tapasztalataim és meglátásaim. Biztos valami házi füstölős megoldással alaposabban meg lehet nézni hogyan működnek a dolgok
-
bakagaijin
tag
Beruháztam én is, és nekem nagyon bejött. Élvezet volt szerelni
. Ami szerintem a cikkből kimaradt, de érdekes - az R4-es házzal ellentétben ebben GP14-es ventik vannak, nem R3-asok (ezek halkabbak, több levegőt fújnak át meg, az élettartamuk valamivel kisebb - mondjuk így is papíron 4.5 év 24x7 használatban). A másik - ami nem tudom, hogy trend-e manapság, de nincs benne pc-speaker. Ez nekem volt gáz, mert a bios ugyan lecsipogta, hogy miért nem bootol fel, de nem volt mit rádugni... Egyébként az volt, hogy ha másik PCI-E aljzatba ment a grafkártya akkor a bios-ban előtte kellett buherálni, de ehhez ki kellett operálnom egy régi házból egy csipogót... mondjuk nekem régi alaplapom van.
Zaj tekintetében szerintem nagyon jó, előtte egy Antec Sonata III-am volt és abban az R9 290-es terhelés alatt mint hajszárító üzemelt (R9 előtt annak se volt semmi hangja), ezért kerestem egy új házat. Ebben nem hallom. Egyáltalán, még akkor sem amikor 2000rpm-en kavarnak a grafkártya ventijei. Már pusztán ezért megérte
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest