- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Retekegér #13 üzenetére
Sose foglalkoztatott az a kérdés, hogy a HDD milyen hőfokú. Proci, VGA hűtésére odafigyelek. A HDD-re nem. Én úgy gondolom ez nem okozhat gondot. Persze nem árt a hűtés, de nem érzem létszükségnek. Windows-ban idle módban úgy is állnak a winyók, Rendszer SSD-ről megy. Nem hiszem, hogy annyira felmelegedne.
-
.LnB
titán
Most megnéztem, és tényleg nem olcsóak. Én decemberben vettem az enyémet. Külföldről 23-ért, ablak nélkülit, de ugye ez nem is számottevő. Viszont nézegettem akkor a magyar árakat és úgy rémlik láttam 23 felett kicsivel itthon is. Valaki linkelte a topikjába is. Most megkerestem azt a kommentet, már ott is 25felett van.
Szóval butaság akkor amit írtam.Én a decemberi árakhoz viszonyítottam.
(#6) Cifu Nem tudok elképzelni ennél jobb HDD elhelyezést. Oké oldalra vannak fordítva, de (eddig) semmi baj velük.
-
.LnB
titán
Értem én, hogy van akinek ilyen pici kell. Ez tetszik, vagy ennyi helye van. De olsóbban vettem a sima S-t.
Lehetne akkor olcsóbb a kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest