Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Retekegér #13 üzenetére
Sose foglalkoztatott az a kérdés, hogy a HDD milyen hőfokú. Proci, VGA hűtésére odafigyelek. A HDD-re nem. Én úgy gondolom ez nem okozhat gondot. Persze nem árt a hűtés, de nem érzem létszükségnek. Windows-ban idle módban úgy is állnak a winyók, Rendszer SSD-ről megy. Nem hiszem, hogy annyira felmelegedne.
-
.LnB
titán
Most megnéztem, és tényleg nem olcsóak. Én decemberben vettem az enyémet. Külföldről 23-ért, ablak nélkülit, de ugye ez nem is számottevő. Viszont nézegettem akkor a magyar árakat és úgy rémlik láttam 23 felett kicsivel itthon is. Valaki linkelte a topikjába is. Most megkerestem azt a kommentet, már ott is 25felett van.
Szóval butaság akkor amit írtam.Én a decemberi árakhoz viszonyítottam.
(#6) Cifu Nem tudok elképzelni ennél jobb HDD elhelyezést. Oké oldalra vannak fordítva, de (eddig) semmi baj velük.
-
.LnB
titán
Értem én, hogy van akinek ilyen pici kell. Ez tetszik, vagy ennyi helye van. De olsóbban vettem a sima S-t.
Lehetne akkor olcsóbb a kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest