- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
(#1) .LnB:
Pontosan ez az, még le is leplezik magukat a videóban..., 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál
Lehet olcsóbb lenne egy nagyobból levágni innen is, onnan is, majd jelentkezni a modding versenyre vele(#56) papasoft80:
A filmben mutatnakvizfolyadékhűtésről infót. -
sagit
veterán
Nekem is a nagy S van, én nagyon szeretem, brutál letisztult így a gép belseje, Nekem 1 ssd plusz 2 noti vinyó és még egy 5900 RPM-es asztali vinyó van benne, semmi gond nincsa a hűtésükkel, nem is melegedős fajták mondjuk de fontos volt hogy halk legyen . Ez és az R5 között vaciláltam, végül nem bántam meg.
-
-
Attól függ, mit csinálsz. Folyamatos torrent mellett még aktív hűtéssel is 40°C körül-felett szokott lenni egy 7200RPM-es vinyó, nagy mennyiségű adat másolásakor simán felkúszhat 45°C-ra is. Ha a helység nyáron jobban felmelegszik, az 50°C is simán elképzelhető, aktív hűtés mellett is. A Seagate oldalán 5-50°C van megadva a legtöbb HDD optimális üzemelési hőmérsékletére, az új szériáknál már előfordul 60°C-ig elengedett típus is.
A túlmelegedő HDD csúnya eredményeket szülhet...
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged