- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
(#1) .LnB:
Pontosan ez az, még le is leplezik magukat a videóban..., 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál
Lehet olcsóbb lenne egy nagyobból levágni innen is, onnan is, majd jelentkezni a modding versenyre vele(#56) papasoft80:
A filmben mutatnakvizfolyadékhűtésről infót. -
sagit
veterán
Nekem is a nagy S van, én nagyon szeretem, brutál letisztult így a gép belseje, Nekem 1 ssd plusz 2 noti vinyó és még egy 5900 RPM-es asztali vinyó van benne, semmi gond nincsa a hűtésükkel, nem is melegedős fajták mondjuk de fontos volt hogy halk legyen . Ez és az R5 között vaciláltam, végül nem bántam meg.
-
-
Attól függ, mit csinálsz. Folyamatos torrent mellett még aktív hűtéssel is 40°C körül-felett szokott lenni egy 7200RPM-es vinyó, nagy mennyiségű adat másolásakor simán felkúszhat 45°C-ra is. Ha a helység nyáron jobban felmelegszik, az 50°C is simán elképzelhető, aktív hűtés mellett is. A Seagate oldalán 5-50°C van megadva a legtöbb HDD optimális üzemelési hőmérsékletére, az új szériáknál már előfordul 60°C-ig elengedett típus is.
A túlmelegedő HDD csúnya eredményeket szülhet...
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Fujifilm X
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest