Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz ,,no name" #134 üzenetére

Ne vedd mindig személyes sértésnek, amiket neked írogatnak, még, ha bántó is. Találtak végre valakit, akit cukkolhatnak. Jó, ha tudod, hogy, aki viccnek veszi a cukkolást, arról rendszerint hamar leszállnak, mert vette a lapot, oszt annyi.

De, amíg fölhúzod magad minden kis beszólásukon, addig megy a móka ezerrel, mert ezt élvezi minden író/olvasó.

Te még nem láttál olyant, hogy egy kisgyerek komolyan vesz kis hülyeségeket is, amik nem teljesen igazak? ;) pl a tesód, amikor őt cukkolod. Soha nem piszkáltad, nem ingerelted igazságtalanul? ...kis butaságokkal sem? Ha nem, akkor szentté avatunk. ;] Általában rossz emberi tulajdonság, hogy a kisebbet, védtelenebbet csípkedni szokták a "nagyok".

Ez gyakran pont a szeretet jele. :K Nem kell olyan komolyan venni. ;) Nevess rajta 1@ te is. Az egészséges dorgálást vagy figyelmeztetést persze köszönd meg, ha jogos.
    Hidd el, hogy ezek a "gúnyolódások" kevesebbet ártanak neked, mint a te saját bakijaid, helyesírási hibáid, vagy hirtelenkedő topik-törléseid. :U :B

Ha azon igyekszel javítani, márpedig látom, hogy igyekszel, hiszen a Firefoxra is áttértél ;) , akkor minden helyrejön idővel. Ezt meg bírd ki valahogy! :D . ;) Persze kibicnek könnyű. Nem tudom, én hogy viselném... :U Lehet, hogy hozzád hasonlóan. :(((

Vakegérke Hogy kinek mi az értelmes, az relatív. :U Pls tiszteleben tartani egymás "ízlését"! :B Helyesírás TÚLTÁRGYALVA. Vakegérke, tudod, hogy mi az, hogy IDŐ? ;) ;) És akad hiba másnál is ;) ;)

Inkább keveset, de jót. :R :R

Igen, van klub, tiszteltetés visszavár. A nevét sajnos az iwiw szabályzat miatt nem tudjuk finomítani, de ezt mindenki megértette, hogy semmiféle rajongásról nincs szó, puszta baráti szeretetról, érdeklődésről, full fun-ról :DD Ne irígykedj! ;]

Szerénység. ;]

Elengedhetetlen feltétel. :R

Hiszem, hogy pótanyukád mindezekért nem haragszik rám.
    Ech..Köhöm. Csak barát vagyok. Van neki rendes jó anyukája. Nem szorul pótra. Viszont szorulna... :U

Nehogymá' a Logoszférába költözzön, mert én oda nem járok szinte SOHA. :N Pls ne üldözzétek el innen!! :O

Új hozzászólás Aktív témák