Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Részemről büszkeséggel tölt el a tudat, hogy írásaimból is készült paródia. Többesszám, hiszen az egyik nem címlapos volt, és a paródia a topicomban olvasható.
Nézegetem félkész írásaimat, de nem találok köztük olyant, amely alkalmassá tehetne engem sorozatgyilkosnak. Ez nem jött be, de bízom benne, hogy ezután megjelenő írásaim közt találsz olyant, amely megüti azt a mércét, hogy parodizálható legyen, és fel is figyelsz rá.
Itt és most, ,,no name" szeme előtt, örök érvényű engedélyt adok arra, hogy bármely írásom felhasználd, kedvedre átírd.
Bár ha jól meggondolom, egy paródia megírásához nem is kell engedély. Vagy igen?
Ha gyilkos erővel tiporja sárba az eredeti szerzeményt, akkor annak értéke megkérdőjelezhető.
Ezt valaki fordítsa le ,,no name"-nek, hogy megértse. Én nem fogom megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest