Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Törölte az írást topicostól, aztán újra felrakta. Nos, az eredeti topicban volt két olyan eset, amikor (bizonyára első indulatában) agresszív volt.
Részemről nem haragszom.Azt nem ígérem, hogy nem fogom írásait olvasni, hiszen így, vagy úgy, de szórakoztatóak.
Törölt topicjában "OFF" üzemmódban ejtettem el néhány bejegyzést, nem akartam visszaélni a vendégjoggal.
Itt már "ON" vagyok, hiszen ez nem az ő topicja.Tény, hogy egyre halkabb vagyok vele kapcsolatban. Ez betudható akár visszafogottságomnak is, de az is tény, hogy egyre kevésbbé érdekelnek reakciói.
Remélhetőleg megnyugtató a válasz.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő