- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Ez is tipkusan az a kategória, hogy külsőre semmi új, belül sincs sok változás, mégis jó.
-
amanoba
őstag
válasz
Coyote2000 #7 üzenetére
szemét
-
amanoba
őstag
válasz
Coyote2000 #5 üzenetére
nekem egyébként pont ez az egyik legszebb BB..igaz nem is vagyok üzletember.
-
Coyote2000
őstag
szerintem a Kickstart* bukasa eleg nagy pofon volt a RIMnek ahhoz, hogy eszhez terjenek es ne probaljanak meg valtoztatni azon, ami amugy is kivalo. Egy elfoglalt uzletembernek (elsodleges celcsoport) nincs arra ideje, hogy júzergájdokat lapozgasson, es azon gondolkodjon hogy hogyan kell hasznalni a telefonjat. Egyszer megtanulja az elso Blackberryn, megszereti, utana meg csak ujabb modellekre csereli, amelyeknek ugyanugy kell mukodnie. Igy nem csoda, hogy ovatosan bannak a designnal a kezeloszerveken is.
Kivalo politika, nincs ezzel semmi baj. Ok megtehetik, hogy 90%-ban tokegyforma telefonokat dobnak piacra (nem ugy mint pl. a Sony Ericsson).
* kickstart
-
RandomGosu
senior tag
én nem látok sok különbséget a nagy tesó 9700 között... nem értem a BB üzlet politikáját....
-
amanoba
őstag
régebben azért sokkal egyedibb BB- k születtek, az újak sokkal inkább összekeverhetőek.
-
Rickazoid
addikt
Ezt a design-t ne is vessék el, nem is tudnának ennél jobbat tervezni szerintem (kivéve az érintőképernyős típusok közt).
Persze lehetne egy teljesen fémből is, nem tudok róla, hogy lenne olyanjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest