Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Ez is tipkusan az a kategória, hogy külsőre semmi új, belül sincs sok változás, mégis jó.
-
amanoba
őstag
válasz
Coyote2000 #7 üzenetére
szemét
-
amanoba
őstag
válasz
Coyote2000 #5 üzenetére
nekem egyébként pont ez az egyik legszebb BB..igaz nem is vagyok üzletember.
-
Coyote2000
őstag
szerintem a Kickstart* bukasa eleg nagy pofon volt a RIMnek ahhoz, hogy eszhez terjenek es ne probaljanak meg valtoztatni azon, ami amugy is kivalo. Egy elfoglalt uzletembernek (elsodleges celcsoport) nincs arra ideje, hogy júzergájdokat lapozgasson, es azon gondolkodjon hogy hogyan kell hasznalni a telefonjat. Egyszer megtanulja az elso Blackberryn, megszereti, utana meg csak ujabb modellekre csereli, amelyeknek ugyanugy kell mukodnie. Igy nem csoda, hogy ovatosan bannak a designnal a kezeloszerveken is.
Kivalo politika, nincs ezzel semmi baj. Ok megtehetik, hogy 90%-ban tokegyforma telefonokat dobnak piacra (nem ugy mint pl. a Sony Ericsson).
* kickstart
-
RandomGosu
senior tag
én nem látok sok különbséget a nagy tesó 9700 között... nem értem a BB üzlet politikáját....
-
amanoba
őstag
régebben azért sokkal egyedibb BB- k születtek, az újak sokkal inkább összekeverhetőek.
-
Rickazoid
addikt
Ezt a design-t ne is vessék el, nem is tudnának ennél jobbat tervezni szerintem (kivéve az érintőképernyős típusok közt).
Persze lehetne egy teljesen fémből is, nem tudok róla, hogy lenne olyanjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest