Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
Polarstar #96 üzenetére
"/Lehet, hogy még nem is éltél akkor! Ha-ha!/" Khmm... ezt kikérem magamnak
Speciel utálom, ha közlekedés közben ordít a telefon, jobban preferálom a sima, nem max. hangerejű csengést + rezgést. Bár tény, ezt biztos meghallanám - sőt, lehet, hogy a villamosvezető is, egy kocsival előrébb
r3dsnake: 1. az érzékelő tényleges felbontása 41 ( jó, 39 MP) - ergo nem parasztvakítás.
2. hallottál már arról, hogy "pixel binning", és hogy ez mit jelent a képminőség terén? Olvass utána, megérted a lényegét (vagy nem).
3. Nincs a piacon még egy olyan telefon, amivel ilyen minőségű képet lehet készíteni, 3x veszteségmentes zoommal megspékelve, akárki akármennyire is fikázza. -
tailor
őstag
válasz
Polarstar #91 üzenetére
Pedig ez a vibráló dolog nagyon jó, én pl. egy csomószor nem hallom, hogy hívnak, amikor BKV-zok ( a hangzavar, ugye), de ha pl. a csuklómon lenne egy ilyen szolid pánt, ami érzékeli, hogy rezeg a telefon, minden környezetben tudnám, hogy "történés" van. Nem akkora hülyeség ez, mint aminek elsőre látszik.
-
tailor
őstag
Na, ez a fejlesztés, nem 68784848x12121515 pixeles kijelző.
-
tailor
őstag
válasz
fordfairlane #62 üzenetére
Elhappolták előlük a hype-pal a tejszínhabot, rajta a cserkóval
Senki sem mert nagyot újítani (nézzük csak meg a 2007 előtti mobilfejlődést), amikor is jött ez a kaliforniai cég, szinte rizikó nélkül, és hopp - hirtelen minden készülék pattintott kőnek tűnt. Ebben az egy dologban rejlik a "zsenisége", a tökéletességre való vágyban (de legalábbis ezen illúzió megteremtésében). Ezt kéne átvennie a többieknek...
-
tailor
őstag
Abzolút igaz, sajnos eléggé nyugodtan ültek a babérjaikon sokáig - ez ugye meg is látszik most a helyzetükön. De - hogy az előtted szólónak is igazat adjak - , náluk sem hülyegyerekek dolgoznak, az elmúlt évek helyzete abszolút a vállalatvezetés hiányosságaira vezethető vissza, és nem a mérnökök bénaságára.
Nekem személy szerint a Lumia 800/900, N9 évek óta a legszebb telefon, amit láttam. A szoftveren van még mit csiszolni (Microsoft, meg sem lepődünk, ugye?), de a Nokia-only app-ok (Vezess, Közlekedés) olyan szintű jó-érzés-pluszt adnak, amiért speciel én nem bántam meg a döntésemet.
nord_: minden nagy cégnél akad fatuskó vezetőség, aki beszűkült látókörű, sajnos a Nokiánál ők még döntési többségben is voltak, ez van. A Microsoftot is divat szidni, és sajnos adnak is rá okot gyakran - pl. WP7 piactér kártyaelfogadás.
Az Apple elég egyedi helyzetben volt anno, ők bátran kísérletezhettek valami abszolút újjal - és bejött nekik. Ha nem jön be az iPhone biznisz mi történt volna? Semmi. Megvan a nyereség az iPodokból, csókolom. -
tailor
őstag
válasz
Tigerclaw #15 üzenetére
A Nokia _egy kicsivel_ régebb óta gyárt okostelefonokat, mint az Alma... maradjunk ennyiben. Ez utóbbi ütőkártyája az (anno) forradalmi kezelőfelület és a szoftverbolt lett, és mivel nem voltak rest igen körültekintő marketinggel és odafigyeléssel ("minden h*lye tudja használni") megtervezni, nem csoda a jelenlegi siker. Azonban ha elolvastad a cikket, látnád, a forradalmi változás valószínűleg a vezérlésben lesz keresendő, és mivel eddig mindenki csak találgatni tudja, mi lesz az, hagyjunk esélyt a pozitív meglepetésnek.
Nagyapám sem tudta elképzelni anno, hogy lehet majd levelet küldeni papír és toll használata nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest