- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Abzolút igaz, sajnos eléggé nyugodtan ültek a babérjaikon sokáig - ez ugye meg is látszik most a helyzetükön. De - hogy az előtted szólónak is igazat adjak - , náluk sem hülyegyerekek dolgoznak, az elmúlt évek helyzete abszolút a vállalatvezetés hiányosságaira vezethető vissza, és nem a mérnökök bénaságára.
Nekem személy szerint a Lumia 800/900, N9 évek óta a legszebb telefon, amit láttam. A szoftveren van még mit csiszolni (Microsoft, meg sem lepődünk, ugye?), de a Nokia-only app-ok (Vezess, Közlekedés) olyan szintű jó-érzés-pluszt adnak, amiért speciel én nem bántam meg a döntésemet.
nord_: minden nagy cégnél akad fatuskó vezetőség, aki beszűkült látókörű, sajnos a Nokiánál ők még döntési többségben is voltak, ez van. A Microsoftot is divat szidni, és sajnos adnak is rá okot gyakran - pl. WP7 piactér kártyaelfogadás.
Az Apple elég egyedi helyzetben volt anno, ők bátran kísérletezhettek valami abszolút újjal - és bejött nekik. Ha nem jön be az iPhone biznisz mi történt volna? Semmi. Megvan a nyereség az iPodokból, csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest