- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz
fordfairlane #84 üzenetére
A 808 azért Symbianos mert a WP még nem támogat ilyen kamerát. De azt már az MWC-n mondta a Nokia hogy ez a kamera nemsokára megjelenik majd a Lumia vonalon is. Gondolom a WP8 már ilyen lesz. A 808 szerintem demonstrációnak tekinthető, az a célja hogy az összes teszt kihozza hogy milyen szuper a kamera. Később pedig elég lesz ha csak azt mondják hogy ugyanez a kamera került az új Lumiákba, és nem kell már a külön reklám.
Viszont tényleg összevissza nyilatkoznak. Egyszer azt mondják hogy nincs B-terv csak a WP-ra koncentrálnak, aztán meg kritizálják a Microsoftot.
Ha tényleg a hangvezérlés lesz a forradalmi dolog akkor magyarul az sem lesz egy jó ideig.
Azt meg ne gondolja senki hogy az Apple nem fogja tovább fejleszteni a Sirit addigra. Ráadásul a Google is dolgozik már hasonló dolgon. -
válasz
fordfairlane #84 üzenetére
Azt mondjuk én sem értem, hogy egy saját új terméket miért a másik fikázásával kell beharangozni.
A 4-es iphone-ok tetszenek nekem külsőre (bár az N9 jobban), csak az ios és az ár nem.
Akárhogy is, kíváncsi leszek, mivel jönnek elő. -
tailor
őstag
válasz
fordfairlane #62 üzenetére
Elhappolták előlük a hype-pal a tejszínhabot, rajta a cserkóval
Senki sem mert nagyot újítani (nézzük csak meg a 2007 előtti mobilfejlődést), amikor is jött ez a kaliforniai cég, szinte rizikó nélkül, és hopp - hirtelen minden készülék pattintott kőnek tűnt. Ebben az egy dologban rejlik a "zsenisége", a tökéletességre való vágyban (de legalábbis ezen illúzió megteremtésében). Ezt kéne átvennie a többieknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged