- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
2-3-4 ujjjas gesztusokkal zoommal stb, testreszabható funkciókkal?
Otthon van egy asztali billentyűzet azon imádtam gépelni kb annyiban különbözik a mactől, hogy összeérnek a billentyűk. Nagy lapos billek vannak ratja. [link] Bár mára már az sem az igazi. Egyébként egy nagyon gagyi régi billen tanultam meg gépelni ahhoz képest minden megváltás volt..
-
llaszlo
veterán
Én utálom a trapi billt. Napi több órát használom a gépeket, gépelek elég sokat. És azokon állandóan félre ütök. A maceken meg jóval ritkábban. Használtam már más szigetes billt is és van amelyik ritka szar.
A kijelző meg akkor zavar, hogy ha olyan helyen kell használni, hogy nem látom rendesen. Ebből tényleg jobb lenne a matt.
A trackpadja meg egyszerűen sokkal jobb, mint a többinek főleg a multitouch miatt egy rakás dolgot megkönnyít és az érzékenysége meg a beállítása is nagyságrendekkel jobb, mint amiket még használok/használtam. A maceknél szinte soha nem is szoktam egérrel szórakozni. -
llaszlo
veterán
Volt honnan.
Mondjuk valamit tényleg változtathattak volna rajta. Én egy pár helyen kicsit jobban lekerekítettem volna akkor már nem annyira megtévesztően hasonlít egy MBP-re. Vagy legalább a billentyűzet lehetne szürke.
Szóval szépnek tényleg szép, de ez így olyan fantáziátlan, hogy vesszük a konkurenciát lenyúljuk a design-t és egy megtévesztésig hasonló gépet csinálunk.
Ami számomra érdekes, hogy amikor az apple dobta piacra a gépeit akkor egy csomó ember fikázta a kinézetüket. Most, hogy más gyártó csinál ugyanolyat most az egekig vannak magasztalva. No Comment.
Nekem pont az tetszik a HTC-ben, hogy képesek egyedi telefonokat gyártani. Kíváncsi lennék, hogy milyen laptopokat gyártanának.
Talán pont ezért nekem a narancs jobban tetszik. Mondjuk pirosban lenne az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest