- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
az amd azon koncepcióját, hogy a cpuikat és igpiket egybekapcsolt asszimetrikus platformként mindenféle elvadult, esztelen, normális programozást - fejlesztést - valódi szoftvert -neumann koncepciójú kódot létrehozni képtelen platformokon, sdk-kon keresztül fogjuk programozni, mert az amd azt mondta.
mert nem fogjuk. legalábbis én nem.
-
Pikari
veterán
szerintem a HSA egy téves koncepció, semmi fantáziát nem látok benne. nekem már így helyből sincs érvem mellette. önmagában persze nem rossz, gondolom rohadt olcsó, és gyors, tehát így önmagában oké. de hogy úttörő koncepció lenne, az meddő elképzelés szerintem. netbook/notebook esetén gamereknek és linuxosoknak nagyon csábító lehetne, a megfelelő driverek esetén.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Valve sosem írt grafikus API-t. Szerintem nem most fogják elkezdeni. Az OpenGL-t pedig lehet fejleszteni. Örömmel vesszük.
(#24) marcell991: Már konkrétan futnak rajta a játékok. Az AMD is megmutatta az új DMC-t rajta egy zárt rendezvényen. Itt már nem becslésekről van szó, de tekintve, hogy az IGP a teljesítmény szempontjából egy Cape Verde (Pro), így az adatok szerintem senkit sem lephettek meg.
A GCN a Kaveriben grafikai szempontból nem fog fejlődni. Kap új ACE motorokat és ráncfelvarrott egységeket. A fő fícsőr ebből a szempontból az eszköz egységes címzése, amivel az adott kernel az LDS-t és a memóriát egyetlen címezhető memóriaként láthatja. Emellett lesz sok compute futószalag. Egy-egy ilyen 8 bekötött szimultán munkafolyamata kezelhet. Ezek mind compute irányba való fejlesztések. Illetve a debug lehetőségek javítása is (státuszbitek bevezetése), hogy jóval egyszerűbb legyen a komplex programokat debugolni. -
atti_2010
nagyúr
Gondolom a Gigabyte lesz az egyik, aki nem tudott előre készülni "modernebb feszültségszabályozással".
Nem hiszem, a lapnak ami nekem van GA-F2A85X-UP4 a legmodernebb feszültség szabályzója van ha ez sem jó akkor egy sem, a másik ami szinten jó lesz az a MSI FM2-A85XA-G65 lehet, és az összes ami felső kategóriás, kérdés hogy közép és alsóba ki lépi meg.
marcell991 Nem 28nm jön hanem 20nm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged