- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
N.YCityBoy #12 üzenetére
Az a 8k csak egy felskálázott 8k, valójában 4k
jó a marketingduma
Cikkhez, csoda folytán átsiklottam felette.. Szájkarate és parasztvakítás amit az S20 család fog nyújtani.. és ahogy elnézem, még xarabb minőséget is fog adni, mint az S10-ek.. Ami képeket láttam, annál még a P30Pro-m és Mi8-am is jobbakat csinál.
-
PuMbA
titán
válasz
N.YCityBoy #43 üzenetére
Jó, majd meglátjuk. Majd találkozunk a hivatalos bejelentés topikjában és folytatjuk, ha megvannak a hivatalos és részletes specifikációk, nem csak ilyen odalöttyintett pár adat
-
PuMbA
titán
válasz
N.YCityBoy #41 üzenetére
"iszont az X-ről már minden hivatalos, és IGEN mindenhol írják a 8K-t és EZ már tény, nem csak szóbeszéd és kiszivárgott dolgok! "
Akkor linkeld a hivatalos Microsoft Xbox oldalt, ahol ezt leírják
Tudod, hogy más oldalak nem számítanak, mert az "újságírók" írhatnak akármit. Ez a potential 8K ez minden, csak nem pontos és részletes specifikáció. 8K 30Hz vagy 8K 60Hz egyáltalán?
-
PuMbA
titán
válasz
N.YCityBoy #39 üzenetére
Én sem akarok vitatkozni, de ez nem promó
Ezek kiszivárgott információk, hiszen még semmit sem jelentettek be hivatalosan. Erre fabatkát nem érdemes alapozni. Majd térjünk rá vissza nyáron a hivatalos bejelentéskor.
-
PuMbA
titán
válasz
N.YCityBoy #37 üzenetére
Jó hát ez a potential azt jelenti, hogy lesz 6db játék, aminél tudni fogja, mint ahogy most a valós 4K-t is ennyi játék tudja PS4 Pro-n
Ugye a mostani konzolokat is 4K-val reklámozták és nagyjából semmi nem lett belőle. Innen lehet tudni, hogy a kétszeres teljesítmény is harmatgyenge lesz a 8K-hoz, mert ahhoz 4-6x-os teljesítmény többlet kéne.
-
PuMbA
titán
válasz
N.YCityBoy #33 üzenetére
"Úgy promozzàk őket, hogy fogjàk tudni,"
Én ilyen promót még nem láttam, de szerintem nem is lesz
"ha pedig nem akkor összerakok egy olyan PC-t ami fogja tudni"
Ja, a 4K 60fps is sokszor nincs meg GTX2080 Ti-vel, de a 8K, ami négyszer annyi számítás az meglesz
Nem lesz 8K hamarosan, ez tuti...
-
PuMbA
titán
válasz
N.YCityBoy #16 üzenetére
"8K-t a Ps5 és XboxScarlet miat"
Egyik sem fog tudni 8K-t játékokban, hiszen a mostani konzolok szenvednek a 4K 30fps-sel
4K 60fps lesz maximum.
-
NavySeal
senior tag
válasz
N.YCityBoy #16 üzenetére
+1
Én meg az Xbox X miatt -
jacis
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #10 üzenetére
Legyen úgy 👍
-
papi77
addikt
válasz
N.YCityBoy #12 üzenetére
Te a ritka kivételek egyike vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest