Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dff1
csendes tag
Néhány hete észleltem, hogy megjelent a 21194 rendszerfrissítés, simán felment, visszamásoltam az .xml filet, és erre új térképfrissítést töltött le (9.3 GB). Azonnal MEM_ERR01 hibával kiszállt. Megcsináltam az újra letöltést, újraraformázást (EXFAT), új installálást, azonnal MEM_ERR01. A lekérdezés szerint F10 térkép van fenn.
Ezután a pendriveon csak az APP az UTILITY és a MAP filokat hagytam fenn, és ennek megfelelően átírtam az autoinstallt. Felment, de két részletben közben egy "key-cycle"-t kért, viszont nem készített .xml filet. Ezt még meg kéne csin'lni a NAV VOICE filokkal, amik a nagy méretet adják.
Eddig minden upgradet (4 rendszer és 3 térkép) úgy tettem fel, hogy betettem a pendrive-ot, és bennhagytam, többszöri újraindulással, amíg meg nem jelent, hogy kész. .xml filok is meglettek, tehát nem feltétlenül kell az akkutöltős, vagy hosszú utas megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő