- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olajbogyo #596 üzenetére
pendrive-tól függően 40 perc - 1 óra az első, és 30 perc a második etap. A másodikat tudja folytatni úgy is, ha leállítod az autót és teljesen kikapcsolod-lezárod. Nekem legalábbis így volt. Viszont meg tudod csinálni azt is, hogy leállítod az autót, kiszállsz de azonnal ahogy kikapcsolja nyomod vissza a rádiót és akkor nem hagyja abba és kap tovább áramot az usb-ből, így ott lehet hagyni dolgozni.
-
válasz
fradista1899 #575 üzenetére
Sajnos nagyon érzékeny valamiért a telefon szoftverére és a rajta lévő szoftverekre, amiket használ(hat) az AA, én legalábbis ezt látom/tapasztalom. De van hogy egyazon gyártó és típus is valakinél megy valakinél meg nem.
-
válasz
fradista1899 #573 üzenetére
Nálam ilyet a telefon csinált, de még a korábbi 8-as androidnál. És volt hogy AA frissítés, volt hogy telefon frissülés javította meg az aktuális waze vagy lassú reagálási hibát. Most jelenleg ha hívnak nincs hang, de most volt telefon és AA frissülés is, este tesztelni fogom.
-
válasz
fradista1899 #571 üzenetére
Én itt akkor passzolok
-
válasz
fradista1899 #569 üzenetére
Megfelelő verziót töltessz le? Engedélyezve van a third party app telepítés is?
-
válasz
fradista1899 #567 üzenetére
Android autot innen érdemes letölteni. Telefon verziója a legfrissebb? Kábelen nem változtattál, eredeti vagy jó minőségű?
-
Hu várj, van egy olyan ami csak egy mappa és instrukciók, azok segítenek a továbbiakban. Az adat file kell a mappába menjen, a pendrive ntfs is lehet (nekem mindig az volt). Az autostart file-ba ha belenézel nézőkével látod milyen nevű és kiterjesztésű file-t fog keresni, ellenőrizd, hogy az legyen a mappába téve és a neve is egyezzen. Hirtelen ennyi jut eszembe.
A zip-et töröld róla, nem kell neki.
Na megnéztem: Ahogy nekem felmentek az installok: pendrive gyökerében van egy SnycMyRide mappa, és 2 file, autoinstall és dontindx. A mappába kell tenni az adatfile-t, kicsomagoltan, ne zippesen. Más zippelt fájl se legyen a pendriveon.
Az autoinstall az adatfile-hoz tartozzon, mert ha másik féle akkor nem jó adatfile-t fog keresni!
-
Android autóval kapcs: Itthon direkte nem mennek azok a parancsok, amik amerikában igen? Pl. bármilyen kérdés, hangtárcsázás, üzenetküldés, stb. Mindig azt kapom vissza: Nem tudom, hogyan segíthetnék ebben... Vagy angolul ha angol parancsot mondok neki...
Vagy valamim nincs jól beállítva? -
Huawei Mate10 Pro pite android óta nem kezeli jól az autót, fogadott hívás alatt nincs hang se oda se vissza. AA verzió a legfrissebb, január 17ei. Sima Bluetooth kapcsolattal nincs ilyen hiba. És a tapi érzékelése is lassult.
-
Ja így értem, volt xml a korábbi frissítés után de nem akarta bevenni a site a visszatöltésnél
Akkor megnyugodtam illetve majd a térképet frissítem valamikor az ünnepek alatt. Köszi a válaszokat! Neked is Teewine
Más: akartam volna Auto door lock-ot élesíteni, de rá kellett jönnöm, hogy az bizony nincs az autóban, holott még az MK3-as (Fl előttiben) szériában esélyes hogy volt. Vagy ez is valami európai balesetvédelmi izé hogy nem lehet auto door lock az autón mert ha baleset van nem tudják kinyitni?!
-
Elhiszem hogy zavar de akkor is kicsit nagy feneket gerjesztettél ennek a témának szvsz.
Majd a következő 5.genben már lesz biztos magyar nyelv ami amúgy annyira kell mint egy falat kenyér.
A 6 milliós autóban nincs példát nem értem, lehet hogy egy 70 milliós Ferrariban sincs akkor süllyedjen el szégyenében az is ugye? -
válasz
smallshark #334 üzenetére
Ha van rá dedikált gombsor, kijelző, minek nyomogassam a tapin? Oké mert lehet, de szerintem felesleges mókolás a rendszerben.
-
válasz
Kalci1001 #303 üzenetére
Buu új frissítés új hibák... Sajnálom nem tudom. Most pontosan azt sem tudom megmondani hogy a Focusomban milyen verzió van, a telefonon (mate 10 pro) a 3.5.583024 fut. Ilyenkor el szoktam felejtetni az autóval és a telefonnal is a másikat, illetve még a cache törlés lehet segítség a telefonon. Jobb ötletem hirtelen nincs.
-
Hihetetlen dolog történt, ?talán a legutóbbi Android auto frissítés óta? van on-call képernyőm kábeles csatlakozás esetén is Huawei Mate10Pro telefonnal (eddig nem volt). Öröm bódottág!
-
Továbbra sem értem miért nem kezeli a telefont rendesen az Android auto-m. Ugye az a problémám, hogy felvenni és lerakni is csak a telefonon tudom. Ez egy Huawei Mate 10 pro esetében van. A korábbi Samsung Galaxy S7edge jól működött.
-
-
válasz
busizsombi #183 üzenetére
Szerintem vagy csak a 2-es Sync tudta, vagy pedig régiófüggő. Az európai fordokban nem láttam, az enyémben sincs -> 2017 szeptemberi Focus (aztán persze lehet tévedek).
-
Sygic-ból jól sejtem, hogy csak a fizetős verzió megy Android auto-n? És kábelen keresztül?! Mert egy mate 10 pro-val hiába küzdök a sync nem lát mobil applikációt, az AA is csak kábelen keresztül működik, cserébe a telefonhívást még mindig nem kezeli, a samsung s7edge-nél meg igen (rejtély számomra).
-
válasz
forintuser #163 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy idehaza laksz-e
Sajnos valami okból nálunk még nincs engedve, csak apk letöltés útján megy (nem egy eget rengető probléma).
-
válasz
forintuser #161 üzenetére
Magyarországon nehezen...
-
Köszi a leírást, most este sikerült a focuson frissíteni 3.0-ra a sync-et!
A térképpel és hangcsomaggal még ráérek, egyelőre ki akarom ismerni az új rendszert. A gyári navival nekem semmi bajom, jó a sávasszisztens is benne. Viszont az Android auto a Samsung S7E-el kezeli a telefonhívást a kijelzőn, a Huawei Mate10 Pro meg nem. Ott a hívást a telefonon kell felvegyem, nem jelzi ki a központi kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged