- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
sugijme #1020 üzenetére
Türelmetlen voltál.
Várni kell, ha kicsit gyorsítani akarsz a tempón, akkor HDD.
De pl. a térkép frissítése USB3-as HDD-n is minimum 45 perc volt nekem. Rendszerfrissítés kb 15-20 perc. És van, amikor várni kell kb. 15 percet mire elindítja a frissítést (legalábbis nekem volt ilyen).
-
fatal`
titán
Érdekes. Milyen teló?
Oreo alatt van még egy alap Android bug, hogy telefonálás után nem szól a zene, ezt csak a Pieban javították (illetve lehet, hogy a gyártók egyébként is, nekem Pixelem van). De ennek a hibának meg nincs köze a Wazehez.
AA+Waze combo még MIUI alatt szokott szarakodni a régebbi telókon. -
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #869 üzenetére
Ez a FordPassban, vagy hol? Nem látok ilyet, ráadásul nekem az üzemanyag jelentés se működik, nem mutat semmit (mondjuk nem meglepő, mert az mk3.5 Focuson nekem a tank állapota sem látszika FordPassban). Ez mondjuk annyira nem érdekel, mert úgyis írom a valós fogyasztást Fuelioba.
-
fatal`
titán
válasz
supershape #864 üzenetére
Waze bug volt, nekem épp nemrég oldódott meg (ha telefonálok egyet, akkor még mindig sz*r). Viszont, ha átváltasz a Google Térképre, megvárod míg pozícionál és utána visszaváltasz a Wazere akkor jó lesz. Valamiért nem inicializálja magának a GPS-t, csak a Network Locationt használja olyankor.
Spotifyt nem használok.
-
fatal`
titán
válasz
fradista1899 #840 üzenetére
Biztos, hogy nem kellett. Android Autoval csak a Waze és a Google Maps megy, nem is lehet hozzá más navigációt fejleszteni, mert nincs SDK.
Csak a zenelejátszó és az üzenetkezelő részt lehet 3rd party appokkal támogatni/bővíteni.
A Sygic az AppLinket használja.
-
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #836 üzenetére
Igen küldött, csak üres.
Ma frissült a FordPass, valószínűleg az új verzióval jött ez a feature.
De nekem Focus mk3.5-ön a tank állapotát sem mutatja. Lehet hogy a syncet kéne hozzá frissíteni, hogy rendesen működjön. Majd valamikor megejtem.
Szerintem a fentebb írt changelog egyébként egy régebbi Sync frissítéshez tartozhat, amikor bevezették a Sygichez meg a Wazehez az AppLinket (utóbbi IOS-en csak, mert akkor még CarPlayen nem ment a Waze, droidon továbbra is Android Auto kell, de engem nem zavar). -
fatal`
titán
válasz
fradista1899 #833 üzenetére
Mert frissült az Android Autonak a UI-a. Semmi köze a Sync frissítéshez
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
Tsebacsi #783 üzenetére
Nekem nem volt nehéz a régi se. Egy dolgot utáltam, telefonálni, ha nem volt közel az illető a Historyban, vagy a kedvencekben. Ez jobb lett? Ugye nálunk nem működik a hangvezérlés sajnos... Mondjuk ez nagyon ritkán kell, általában akkor dugóban tárcsázok, agglomerációban úgyis mindennapos.
-
fatal`
titán
Új frissítés van az autómra (2018 Focus MK3.5), 3.0.19149. Lehet tudni valamit róla? Mi változott?
-
fatal`
titán
válasz
olajbogyo #754 üzenetére
Rengeteg gyártónál van korlát a bitsebességre, illetve a fájlok formátumára, nem néztem a doksi ezen részét, de nem lehet, hogy ez a probléma? Illetve még fájlszám korlát is lehet (túl sok fájl egy mappában).
Bár azt gondolnám, hogy 2019-ben már ezeket a problémákat sikerült megugrani...
Én speciel Android Autoról vagy BT-ről hallgatok zenét a telóról.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Fordpass-szal a gyári navi amúgy milyen formában jelezné a forgalmat? Elméletileg BT-n is mennie kéne, de ma direkt bekapcsoltam a dugóban állva és nem vettem észre semmit.
Vagy csak tervezéskor kalkulál vele, egyébként magán a térképen nem jelzi? Van valakinek tapasztalata ezzel?
Illetve nekem a kilométer óra állást és az olaj élettartamot mutatja a telefonos app, de az üzemanyagszintet nem. Nem mintha nagyon hiányozna, csak furcsa.
Van akinek működik?
-
fatal`
titán
válasz
fradista1899 #571 üzenetére
Töröld a google play szolgáltatások cacheét, távolítsd el az android autot és telepítsd újra.
Nekem most Pixelem van, blitzwolf kábelle, azóta semmi gond az android autoval, szépen teszi a dolgát.
Illetve egy bug van, ezt szerintem a waze okozza, ha hívnak és visszalépek a naviba akkor eldobja a GPS jelet, csak a network location megy. Nem mutatja, nem ír hibát, csak néha ide-oda pakol a térképen. Ha átváltok google mapsre és vissza wazebe, akkor megjavul.
-
fatal`
titán
Valaki fentebb írta, hogy van már 18093 meg 18261. Annyira nem fontos, csak ha simán rá lehetne telepíteni a régebbit.
Gondolm nem megy ilyen egyszerűen az lst fájlt kéne piszkálni, ahhoz nincs kedvem, fejlesztek én eleget napi 8 órában.
Megvárom míg megjelenik rendesen.
-
fatal`
titán
2018-as focusom van (MK3), nincs probléma vele, viszont gyors a rendszer. Nem tudom, hogy van-e különbség hardverben.
Ellenben, ha egyáltalán nem megy az AA, akkor visszavinném a márkaszervízbe garanciában, hogy csinálják meg vagy cseréljék ki a fejegységet.
Device not responding nekem is volt már, de csak a HOF nem működött, újra kellett párosítani és jó lett.
Téged kérdeznélek, hogy új verziót ha telepítek, akkor az előzőt vissza lehet tenni? Lehet hogy kipróbálnám majd az új buildet.
-
fatal`
titán
Valami a telefonod körül nem stimmel valószínűleg. Minden jogosultságot engedélyeztél az AA-nak?
Az alsó sávon lenne a navigáció (bal oldali ikon), természetesen a Wazenek és/vagy Google Mapsnek telepítve kell lennie. A 2/3 a képernyőn meglehetősen furcsa, ilyennel még nem találkoztam.
Magyarországról az AA azért nem telepíthető, mert nincs nálunk Google Assistant és addig a Google nem teszi hivatalosan elérhetővé, ameddig a hangvezérlés nem működik teljeskörűen.
-
fatal`
titán
válasz
Tsebacsi #440 üzenetére
Akkor átfogalmazom: Már nem csak az angol és német oldalakról lehet letölteni a frissítéseket, hanem a ford.hu-ról is.
Frissítés nem jelent meg új, ha hozza neked, akkor nem töltötted fel az XML-t. Nekem pl. a térképet hozza csak, mert ahhoz valamiért a telepítés után nem generált XML-t és ezért nem telepítem újra mégegyszer.
-
fatal`
titán
Megjelent a frissítés a magyar oldalon is.
-
fatal`
titán
Én nem merek nem hivatalos verzióval próbálkozni. Vagy könnyedén lehet downgradelni vissza az eredetire?
Úgylátom változtattak a telefon/android auto logikán, nekem ezzel gondom van (ahol nincs net ott gyakran szétbontja a kapcsolatot), remélem hamarosan megjelenik ez a verzió hivatalosan is.
-
fatal`
titán
válasz
forintuser #394 üzenetére
"I searched that error code and to make a long story short, it's throwing the error because I'm running an unofficial build and need to downgrade back to SYNC 3 v2.2 and THEN install the official v3.0."
Külföldi fórumról. Valószínűleg valamilyen nem hivatalos változat lett telepítve (szerintem ilyekor nem egyezik az aláírás/tanusítvány, de ezt csak tippelem).
-
fatal`
titán
Tegnap lefrissítettem a térképet, F7 a verziója, ahogy korábban is gondoltam. Ellenben nem generált XML-t úgyhogy nem tudom jóváhagyni.
(#366) silboy: Alig pár szót kell megtanulni a használatához. Aki erre is képtelen (úgy hogy egyébként egy rakás eszköz van forgalomban már vagy 30 éve ahol ezek a szavak előkerültek), az nem biztos hogy jó, ha egyébként autót vezet, legalábbis ez a véleményem. Persze ettől még tudhatna magyarul a cucc, de a hangvezérlés nem olyan egyszerű dolog és ez egy kis piac.
Én speciel örülök neki, hogy le lehet tölteni és nem kell vagyonokat kiadni a márkaszervízben.
-
fatal`
titán
Miért nem frissíted le otthon? Fél óra az egész, vagy annyi sem. Speciel én nagy előrelépésnek tartom, hogy nem kell a szervízbe futkosni és fizetni a frissítésért.
Valószínűleg a magyar hangvezérlés hiánya miatt nem tud magyarul.
"Meg szerintem baleset veszélyes is. Automata parkolás. Minden utasítást angolul ír, ha nem érted, kocc."
Azért a fékpedál nemzetközi és csipog a radar -
fatal`
titán
Szia.
Nekem a 18025-ből is dobott egy új verziót, egy kisebb fájl tért el benne (az tartalmazza pl. a tanusíványt), hogy ebben mi a logika nem tudom.
Lehet, hogy nem jelent meg új térkép, eddig nekem nem jelezte, hogy van frissítés, direkt ellenőrizgettem. Most letöltöttem és a fájlméret megegyezik a korábbi, blogról letölthető developer térképpel. De még nem telepítettem, F6 van fent.
-
fatal`
titán
Előbb a 2 gigás sync update kell, a másik zipet hagyd. Lefrissül, 18025 lesz a build.
Utána kell a 20 gigás térkép. Kicsomagolod a zipet és kész, nem kell az autoinstallt bántani ott van készen a zipben (ha a hivatalos oldalról töltötted).
(#345) Hyena: A most megjelent zipben nekem a F7 térkép van, gondolom neked az van, nincs újabb.
-
fatal`
titán
Nem wifin, hanem az angol ford owner oldalon, ahonnan a sync frissítéseket lehet letölteni. A sync verziószáma maradt, egyedül a GB5T-14G386-AB.tar.gz fájl változott, de kiírta, hogy fel kell tenni az újat az új térképhez.
A térkép pedig a korábban egy blogról letölthető volt már, de én megvártam, amíg a hivatalos oldalról elérhető lett, emlékeim szerint a verziószáma F7 vagy valami ilyesmi.
Nem raktam még fel, mert egyelőre nincs ekkora pendriveom.
Az updateket innen lehet letölteni. Telepítés után a pendrive syncmyride mappájába kerül egy XML azt kell visszatölteni az oldalon és utána lehet letölteni a térképet.
-
fatal`
titán
Jött egy októberi frissítés a synchez (verziószám maradt, nem tudom mi változott).
Illetve megjelent a hivatalos térkép update, 20,5 gigabájt, kell hozzá a fenti sync frissítés telepítése és visszaigazolása az angol ford oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest