- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom lesz-e belőle hír, de két napja van már iOS kliens is.
-
Szerintem most megy a link is. Ami kell, mert amilyen csend volt december óta, ha valakinek frissül az alkalmazás, észre se veszi, hogy mellesleg már jegyet is tud venni benne (hacsak nem szól, nem tudom, én elejétől fogva kötelezően tesztelő vagyok
). Nem ártana, ha nagyobb visszhangot kapna megint, pl. a sajtóban, hogy emberek, ez létezik ám és gyertek használni/vegyétek használatba...
Amúgy közel van már az iOS kliens is.
-
Na, rákérdeztem ma... Már nem regis link van, hanem elméletileg random usereknek ajánlja fel a cucc a bétára való frissítés lehetőségét. Mármint, aki még a régi vonatinfót használja (ha jól értettem, de lehet, hogy új letöltésekre is vonatkozik), azoknak a Google valamilyen algoritmus szerint random fogja szétdobálni, hogy megkapják a bétát, a szolgáltatónak ebbe beleszólása nincs, az algoritmus sem ismert. Ami elég nagy baromság, de ezt tudtam meg. A regis link emiatt explicite nem működik. Szerintem egyelőre semmivel sem használja több felhasználó a rendszert, úgyhogy valami furcsaság van, de bőszen kell nézegetni az áruházban a frissítéseket, hátha történik valami.
-
válasz
malnabokor #58 üzenetére
-
3%-kal olcsóbb így a jegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged