Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz balazs1022 #36 üzenetére
omg emberek.
senki nem verte ezt nagy dobra, nem ezzel akarják eladni, a cikkben is megjegyzik, hogy nem újdonság. csak egy hír. nem marketingfogás, nem innovációnak való beállítás, stb stb.
egy érdekesség, amiről kijött egy hír. -
dave0825
őstag
válasz maximilian4 #44 üzenetére
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
válasz maximilian4 #25 üzenetére
Nem, ez úgy működik, mint följebb is írtam, hogy amelyikben az otg van, az tölti a másikat. Én úgy tudom elképzelni, hogy az otg-ben fordítva vannak kötve a vezetékek, nem úgy, mint az usb kábelben.
Haveromat nagy nehezen, de végül rá tudtam venni, hogy otg-vel és usb kábellel kössük össze a 2 SP-nket, és láss csodát, töltötte az enyém az övét, mert az enyémben volt az otg. Fájlkezelőben pedig láttam az SD kártyája tartalmát (persze csak akkor, ha Adattárolási mód-ba volt rakva a telefonja, nem Médiaátviteli mód-ba). Ha megcseréltük a bedugás módját, akkor ő töltötte az enyémet, és ő látta az én dolgaim.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Bird
addikt
"És mi van, ha 2 db 6P- dugok össze?["/I]
Az attól függ... Ha 2 x 6 Pn-t dugsz össze egyszerre, akár nagyon jól kijöhetsz belőle. Csak az asszony meg ne tudja, mert akkor nézhetsz más töltő után....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Beri78
őstag
eddig is működött...
de nem biztos, hogy mindenki próbálta"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
dave0825
őstag
OTG-n keresztül én is töltöttem már Xperia SP-ről SP-t, de már L-et is, meg szerintem akármit lehetne. Attól függ, hogy melyikbe van dugva az OTG.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Matada2.3
veterán
Erre kicsit felesleges volt egy cikket alapozni, viszont én még 1 telefonon se használtam ilyet..
Finn the human
-
balazs1022
őstag
Most komolyan ez az új találmány?!?!?
Szinte mindegyik OTG funkcióval tudó készülék tudja tölteni a másikat. Anno az galaxy S3-mal is működött. Jó kis marketing fogás...
-
RaveForce
veterán
ahogy egyébként logikus is... master-slave
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Danny365
őstag
Most én is kipróbáltam és összedugtam a G2-m és az edge+-om.
Nálam az a készülék adta le az energiát a másiknak, amelyikbe az OTG kábelt dugtam, ha megcseréltem, akkor a másik telefont töltötte.
-
babkukta
senior tag
Egyébként h működik ez a töltős dolog? Ha 2 olyan eszközt dugnak össze, ami amúgy más töltésére képes, akkor mi van? Mindkettő áll a 0-án, mert amit az egyik felvesz, közben vissza is adja?
Vagy amelyik több töltöttségen van, csak az ad le energiát?Üdvözlettel, Tibi
-
rosszfiu18
tag
válasz Lord Sidious #27 üzenetére
+1 mondjuk egy okosóránál még hasznos is lehet...igazad van!
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maximilian4 #25 üzenetére
Ennyi, mi baja lehetne megis?
A P70 kepes tolteni barmit, ami 4000 alatti, felette fizikailag nem
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
+1
Ennek, akkor latom ertelmet, ha van egy olyan kiegeszeto tech kutyud, amibe a meretebol fakadoan kicsi az aksi (50-150 mAh) es az merul le, de szukseg lenne ra. Mert, 2500+ mAh-bol nem annak csekely kapacitasnak a hianya fog foldhoz verni. de ha megoldhato lenne a kompatibilitas egy okosora toltesevel, az is opcio lehetne, ha nincs kozelbe mas aramforras (akar bar a fene sem tudja )[ Szerkesztve ]
-
ZooLLeR
tag
válasz maximilian4 #23 üzenetére
Nálam úgy volt hogy a G2-be köldtem az OTG kábelt,és abba a micro usb kábelt amit a 2x-hez csatlakoztattam.Így töltötte.(Tehát G2 oldalán OTG,és a másik teló oldalán Sima usb töltőkábel)
Fordítva is kipróbáltam,de nem működött.Ha az LG P990-be dugtam az otg-t és a G2-be a normál usb kábelt nem töltődött a 2xFarhát eladó.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maximilian4 #23 üzenetére
Amelyik kutya erosebb az ba..ik..
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a töltés eddig is megoldott volt elég sok termekben..
Nekem Lenovo P70 van, az is tud tolteni masik telefont. Igaz itt van 4000mAh... Van mibol
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Összedugjuk és lesz 2 db lemerült kütyü.Tök jó ötlet.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Fejvadi
nagyúr
A mai hatalmas aksikkal nem lehet "Teréz anya-t" játszani. Erre aztán nagy szükség van.
-
RaveForce
veterán
"felborul a tér-idő kontinuum és megsemmisül a világegyetem! Persze szerencsés esetben csak a mi galaxisunk fog elpusztulni." - de holnap megérkezik Marty is!!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
etohun
aktív tag
válasz maximilian4 #15 üzenetére
nekem is működik.. n7ről y300
-
RaveForce
veterán
nem újdonság, samsung is adott már ki több elágazású kábelt évekkel ezelőtt ami többek között ilyet is tudott.. szeretem amikor rácsodálkoznak cikkekben egy-egy "újdonságra"
-
ZooLLeR
tag
Ez nem új cucc.
Az OTG képes mobilok általában tudnak töltőként is viselkedni.
Én speciel G2-vel töltöttem 2x-et.Farhát eladó.
-
maximilian4
addikt
A fikázás az megy...inkább örülni lehetne neki, vagy csendben maradni, de semmiképp sem fikázni.
Vannak olyan élethelyzetek, amikor hasznos tud ám lenni. Inkább legyen ilyen funkció mint ne.Szerk.: Egyébként ha jól tudom nem lehetséges úgy tölteni 2 telefont, hogy otg kábellel összekötjük és kész.
Vagy aki csinálta és azt állítja működik, írja már le hogy működött, melyik telefon töltötte melyiket stb.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
batai15
félisten
Wow . Innovatív rettentően.
-
youngboy
senior tag
És mi van, ha 2 db 6P- dugok össze?
-
Nagytoll
senior tag
OTG-n a G4 is tölti a legötbb másik telefont. S3-al tesztelve.
-
rosszfiu18
tag
Samsung S6 töltötte az Iphone 6-ot is,amikor a kontaktokat mentettem le Iphoneról...otg kábelen keresztül...semmi értelme
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
sajo13
senior tag
Mi dönti el, hogy melyik eteti melyiket?
-
Csapoati
nagyúr
Veszek vagy három 6P-t, hogy tölthessenek róluk a haverok.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Peet91
aktív tag
A kisebbik neve 5X, nem 5P. A bevezetőben lett rosszul írva.
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest