2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Fogytán a Nexus 5X energiája? Sebaj, a Nexus 6P feltölti

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: @MKBHD

Marques Brownlee, avagy @MKBHD megerősítette: USB-C portján keresztül a Huawei Nexus 6P képes más készülékeket tölteni. Mondjuk kis testvérét, az LG Nexus 5X-t.

Hirdetés

A szakma megkezdte a Nexus 5X és 6P készülékek tesztelését, legalábbis arrafelé, ahol a legkorábban (vagy egyáltalán) megjelennek az új Google referenciamodellek. A Huawei, amely amúgy is komoly sikereknek örvend mostanság (Kínából elsőként átlépték az egy évben leszállított 100 millió okostelefonos határt), először készített ilyen mobilt, és mi is kíváncsian várjuk a lehetőséget, hogy teszteljük: mekkora sikerrel. Az új Nexusok szimmetrikus USB-C csatlakozóval kerülnek a boltok polcaira vagy az online termékkínálatba, ami elvileg lehetővé teszi a visszafele töltést, azaz a készülék akkumulátora etethet másik csatlakoztatott eszközt.

Nem a Nexus 6P az első Huawei mobil, amely képes más eszközt tölteni, de az első Google referenciamodell
Nem a Nexus 6P az első Huawei mobil, amely képes más eszközt tölteni, de az első Google referenciamodell

Ezt egy USB-C - USB-C csatlakozóval Marques Brownlee máris kipróbálta, és bizony: a Huawei phabletje elkezdte tölteni az LG referenciamobilját. Ez nem újdonság egyébként a kínai gyártónak, hiszen az Ascend Mate-től kezdve féltucat mobiljuk rendelkezett ilyen képességgel, és van, amelyikhez mellékelték a megfelelő összekötőkábelt. Az Android 6.0 Marshmallow többek között üzemidőben hozhat előrelépést (főleg alvó, pontosabban Doze állapotban), úgyhogy bőven maradhat nafta a 3450 milliamperórás telepében, hogy egy kis töltöttséget egy energiahiányos eszköznek felajánljon.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.