- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMMMMM
tag
Érdekes, a Honorral nincs bajuk?
Ezt a hírt én semlegesnek kezelném. Lehet persze igazság abban amit felhoz, lhet hogy tényleg ez az oka, de sokminden nem derül ki a cikkből. Az itthoni politikabol kiindulva, a mi kis kormányunk is könnyen talál "jó okot" (akár erre arra hivatkozva) h mit tiltson be vagy melyik céget zárja ki egy pályázatból. -
Hadeska22
aktív tag
Alaptalanul? Biztos, hogy semmit nem tett azért a gyártó, hogy az emberek ódzkodjanak tőle valamelyest? P10 UFS vs eMMC használata? (ahonnan természetesen egyből levették a főoldalról és a specifikációk közül (valamelyik fórumtárs még készitett is képernyőképet az előtt és utánról)). Vagy a P9 remek fótói, amik nem is azzal telefon kamerájával készültek ? Hirtelen ennyi, de biztos lehetne még mit találni. Ezt annak ellenére irom, hog a Mate 10 pro egy kiváló készülék, és tényleg nem volt szüksége ilyesfajta "segitségre".
-
Teal'C
veterán
Én jól megnézegettem ezt a mobilt kívül belül mert hát a barna színben valami lélegzet elállító, 128gb tárhely vonzó, de a jack hiánya mindent elrontott pedig többször is nekifutottam a dolognak. Sajnos már többször is magyarázkodniuk kellett vagy magyarázkodtak pl: a memória ügyben nállam nem 100% os ak.
De elismerem jó és lenyűgöző mobilokat is gyártanak, de akkor is a Note8 a TRex.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest