Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#32) EclipseGT: A Xiaomiról olyat hallottam, hogy elvileg kémkedik, a Meizu elvileg továbbított privát adatokat a gyártó felé, meg még sorolhatnám. Szóval minden gyártó csinált már valami "turpisságot", vagy csinál még most is...
(#33) M5Norbi: Én nem láttam, bár az elmúlt napokban nem nagyon néztem az oldalukat. Szerintem nincs raktáron, volt már ilyen a P10 Lite-tal is, egy ideig kivették, aztán x. idő múlva újra lehetett venni.
(#29) no more: hú, már nem emlékszem rá, régen néztem utoljára.
-
törölt tag
Igen? Nekem nem rémlik.
Én most olvastam egy cikket, elvileg volt olyan eset, mikor egy Huawei G510-en alapból volt kémprogram. Személy szerint P8 Lite-ot használok, eddig meg vagyok vele elégedve (szerintem most elszóltam magam), viszont a Wifi és a Bluetooth probléma elég furcsa, egyben aggasztó....
-
törölt tag
"Épp ezért nem is meglepő, hogy a Honor brand viszont pont ezen a piacon számít erősnek, ezt ugyanis a vásárlók nem közik a Huawei-hez, ami egyébként jól mutatja, hogy miért volt jó ötlet elválasztani a két márkát egymástól."
Durva, hogy valahol a Honort egy külön márkának nézik, pedig néha a telefonok nevében a Huaweit is feltüntetik, pl.: Huawei Honor 9. Mondjuk ezzel a vállalat jól jár, plusz egy ok, amiért érdemes volt a Honor brand-et létrehozniuk.
Ui.: Észrevettem egy helyesírási hibát, pont az általam idézett szövegben:
"(...) vásárlók nem közik a Huawei-hez (...)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest