- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
arnyekxxx #93 üzenetére
a 2017es otthonmelegében tuti volt mosógép is. Akkor energiafelhasználás volt a szempont
Igen, a probléma az volt csak vele, hogy akkor lehet energiát megtakarítani ha ECO módban mos az ember ezekkel az új gépekkel, Ott viszont 2,5-3,5 óra egy mosás, szóval élő embert nem láttam még, aki azt használná, mert ki a franc ér rá erre? Így simán semmi nem teljesült az energiamegtakarításból (sőt, leadáskor össze sem vetették, hogy azt adtad-e le, amit a pályázaton mondtál régi gépnke, sőt sőt, a régi gépnek csak becsülték a fogyasztását, méghozzá nagyon felül), viszont lett egy rakás embernek új mosógépe (nem leszek izé, nekem is)
Mint amikor lelőtték a földfelszíni tvsugárzást és a rászorulók kaptak mindigbeltérit meg antennát.
Itt a lényeg. A rászorulók kaptak. Most nem látom ezt a kitételt, pedig kellene. De ugye választás jön...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged