- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Nem érted a lényeget... Mióta a Firefox átállt a 40 naponkénti új verzió kiadásra, folyamatosan címlapon szerepelnek és erre szükség is van ha további népszerűséget akarnak szerezni. A Chrome esetében ez bevált, persze ott még más tényezők is szerepet játszanak. Másfelől felgyorsulhatnak a fejlesztések is, ami nekünk csak jó. Finoman szólva vicc kategória volt az, hogy a FF 4-re több mint 1 évet kellett várni.
Némelyik kiegészítő inkompatibilitása miatt nem a Mozillát kell szidni, hanem a fejlesztőknek kéne kicsit serényebben dolgozniuk és már a beta fázisban frissíteni, hogy mire kijön a végleges verzió, ne legyen probléma.
Ellenpéldának ott az Opera, hiába jó böngésző, szinte 0 a marketing, sose hallani róla, állítom sokan azt sem tudják, hogy létezik ilyen böngésző... Európában van kb 5% részesedése, de világszinten max 1-2%.
-
Miért lenne az? Ezért mert azt írtam, hogy összefossa magát flash alatt? Ez így van. Amúgy meg nem az ie-t hájpolom, mert amit tud, az nekem elég. Persze ezt azért mondom mert használtam ff-t. Az meg nem hájpolás szerintem, hogy egy verzió szám frissítéskor valami nem működik az ff alatt, lásd a képes hsz-nél, az ie-nél meg nem volt ilyen probléma 8-9 között. Azt meg láttam is és mikor visszakerült a régi egyből jó volt.
Az meg hájp lenne mikor tényleg előbb feltörték az ff-t, mint az ie-t? Nem hájp, sima teszt volt ahol elvérzett az ff. Az ilyon olyan tesztekben meg bencsmárkokban mindig az ie az utolsó. Ez van.
Szóval nem hájplom az ie-t, mindenki olyan böngészőt használ amilyet akar, nem nagyon érdekel a dolog. Üdv. -
ddekany
veterán
"Ez a verziószámos dolog egy röhej. A Chrome-os verziószám-hülyeség miatt lépnie kellett a Mozillának"
Nekem soha nem tűnt úgy, hogy a Chrome a felhasználók arcába nyomná a verziószámot... frissítésnél sem dicsekszik vele, észre se lehet venni. A letöltéses oldalukon sincs fenn, csak hogy "Chrome" és kész. Szóval ha már számháború, akkor inkább a IE 9-esétől lemaradás az, ami tényező lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest