- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #199 üzenetére
Akkor ez az a vihogós banda volt? Szerintem hörpöltek ott rendesen valamit.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #199 üzenetére
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #193 üzenetére
Nekem még annyi plusz élményem volt a Móunika showhoz, hogy mentem WC-re, és ugye eltévedtem a nőibe, lefogltamtam, és bejött a show egyik fiatal női/lány részvevője, ő is WC-re akart menni. Nah onnantól kezdve legalább 5 percig ott őrködött a női wc ajtó előtt, és végig csacsogott velem, én bentről, ős kintről, nagy élmény volt
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #192 üzenetére
Én is köszönöm mindenkinek, aki eljött, és annak aki gondolt ránk
Időben érkeztünk, rengetegen voltak a bejáratnál, de mire felpakolásztunk, addigra lement a tömeg nagyja. A fizetés gyors volt, majd beültünk a helyekre Hermanyi, galervin, magam, Kunember, szgzuri, Grillo, Szeszkazán, BlackmMmDog, Firefox (remélem nem hagytam ki senkit). Hűvös volt, fújt a szél rendesen, volt, hogy nagyon, volt hogy kevéssé. Halat nem nagyon fogtunk (szándékosan), hagytuk, hogy a tó végén induljon be a halfogás, taktikai húzás voltBlack akasztott egy 5ös forma pontyot, amit nem sikerült megszákolni, leakadt. Ervin csontival próbált halat fogni 15m körüli távon, többiekkel dobáltuk a túlpart környékét, eredménytelenül. A napot BlackmMmDog húzta be, (3 ponttyal?) , szgzuri-nak volt egy fél kárásza (szákolás előtt lépett meg), többieknek csak beleúszás volt. A nap végén volt 2 kapásom, ebből az egyik egy 2es forma, a másik egy szűk 5ös forma ponty lett(3 perces fárasztás után). Szétfújt a szél bennünket, láttunk Móunika showt (részeg cigánycsalád verekedett össze), de összességében jót pecáztunk, bár örültem volna, ha mindenkinek lett volna hala. Pálinkák jók voltak
Köszi még egyszer mindekinek, összességében jó nap volt, örülök, hogy megismerhettelek Benneteket. -
galervin93
addikt
Köszöntem a lehetőséget, jó élmény volt!
Kár hogy a halaknak elfelejtettek szólni.
Legalábbis amíg én az "első félidőben", kb. fél egyig ott voltam. Nem tudom, utána hogy alakult a helyzet?
-
jansky1
senior tag
Remélem a még tőlem kapott aqua unival
Grat -
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #188 üzenetére
-
FireFox1996
őstag
válasz
galervin93 #187 üzenetére
6.250gr a listavezető, a BlackmMmDog kollégáé
-
galervin93
addikt
Kellemes őszi napsütés, lágy szellő... ... helyett szélvihar.
A halak elemülkben vannak... Mármint éltető elemükben, és onnan kijönni nem nagyon akarnak.
-
KunEmber
senior tag
Bízom benne, hogy lassan mi is úton.
-
Grillo
őstag
Hát, azért tudnék még aludni. Bár mivel hétköznap is ilyen tájt kelek, ez csak a szokásos anyázás.
Vajh mi marad itthon.... -
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #178 üzenetére
Balesetmentes utat!
-
FireFox1996
őstag
válasz
BlackmMmDog #178 üzenetére
-
BlackmMmDog
aktív tag
Úton, kellemes 3órai kelés
-
Grillo
őstag
Hát, reggel lehet ráöntöm, mikor indulok. De úgyis bekeverem egy részét valami etetővel, úgyhogy nem úszom meg a hidegvizet.
-
hermanyi
addikt
na hazaértem . Lesz mit szerelnem holnap a parton
-
Steady74
addikt
[link] találtam egy ilyet, ide megyünk.
-
Grillo
őstag
Pontosan 6.50kor hol?
Még el kéne mennem csontiért, vagy lehet ott a büfében kapni?
Jól gondolom akkor, hogy a match botot felesleges vinni, mert nagyot kell dobni? Lehet estére nézek pár Döme/Krisztián hogydobjunknagyot videót.Vagy marad a 3 méteres spiccbot, és szedem a part mellől a nagyját.
Ja, Államtitkár nem jön, mert családilag most így alakult, de ha tudná, hogy ez lesz, nagyon mérges lenne.
-
Steady74
addikt
Írjon rám pm-ben akinek még nincs meg a telefonszámom, hogy csörögjünk össze holnap, ha kell. Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #159 üzenetére
Azigen!
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #158 üzenetére
Nem vagyok ilyedős.
Közben csak nem bírtam megállni, vettem csontit, ez lesz az elsődleges fegyver. -
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #157 üzenetére
Melegen kell öltözni, kis pálinka reggel, meleg tea napközben, ennyi kb.
-
galervin93
addikt
válasz
FireFox1996 #156 üzenetére
Reggel 5 fok, mérsékelt, időnként élénk szél... Abszolút horgász-idő.
-
FireFox1996
őstag
Ilyen hidegben nehéz lesz holnap korán kelni, főleg a meleg ágyból
-
BlackmMmDog
aktív tag
Holnap húzuk majd a halakat.
(bízok benne)
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #153 üzenetére
LWG-t jó horog, Preston-t nem ismerem. Csonti jó lehet, itt az ősz, szeretik az élőt a halak.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #152 üzenetére
Vettem Guru LWG-t kipróbálásra, így ránézésre a fül döntöttségén kívül alig van különbség ez meg az általam használt KKM-B között. Ja meg vagy 300 ft zacsinként, nem a Preston javára.
14-16-osakat vettem (12-es nem volt, az maradt a Preston), meglátjuk, de annyi jót írtatok róla, biztos nem lesz gond. 6-os, 8-as fonott, meg 16, 18-as mono a terv, holnap kötök párat én is.
Azon is elfilóztam, hogy elég lenne fél liter csonti, és csontikosárral megpróbálni, de most már maradok a kajánál. Azért fullasztva viszek, meg egy kis élőt is, pinkivel karöltve. -
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #150 üzenetére
Jóperszemár, mi meg hendikeppen indulunk
Apát meg Államtitkár urat úgysem veri meg senki
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #148 üzenetére
Gyerek is lesz, ha a háziját megírja, szóval kimaradtok a jóból
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #142 üzenetére
Bakker pedig még vissza is tekertem az oldalt és számoltam hány m betű van a nevedben
1 Szeszkazán
2 Kazánoscsabi
3 Hermanyi
4 FireFox
5 Grillo+Államtitkár Úr
6 Kunember
7 Szguri
8 Galervin
9 BlackmMmDog
10 SteadyAkkor betelt, megvagyunk.
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #138 üzenetére
Na akkor nézzük:
1 Szeszkazán
2 Kazánoscsabi
3 Hermanyi
4 FireFox
5 Grillo+Államtitkár Úr
6 Kunember
7 Szguri
8 Galervin
9 SteadyKihagytam valakit? Szerintem Csabi jöhet, elfér, 10 helyet foglaltam.
-
Grillo
őstag
válasz
Szeszkazán #138 üzenetére
Jaja, akkor most hányan, hogyan? Most 99%, hogy megyek én is, az Államtitkár még billeg, megcsinálja-e a házikat szombaton (
).
-
KunEmber
senior tag
válasz
FireFox1996 #128 üzenetére
De, a halfogás a lényeg.
-
Steady74
addikt
-
KunEmber
senior tag
Skacok, izgulok a peca miatt. Soha nem horgásztam még így , egy fajta csalim van, két fajta etetővel (Timár Epres és Kuglófos, aminél szintén izgulok, hogy egyáltalán megmarad-e the flat method kosárban)... Nyugtassatok meg, hogy nem veszitek véresen komolyan majd a napot és egy jó ízűt nevettek rajtam, ha olyat csinálok
-
szgzuri
tag
Még egy kérdésem lenne.
A Préri tó partján mennyire köves a talaj, a sima bottartó leszúrókat le lehet-e szúrni, vagy inkább többlábú bottartót érdemes vinni?
Én speciel köves terepen két darab háromlábút szoktam használni, de ezekhez a helyszínen kell még keresgélni nagyobb köveket vagy téglákat, amit egy szatyorba rakva lesúlyozom a tripodot.Mivel az autós fuvarig még villamossal fogok eljutni, ezért próbálom minimalizálni a cipelt
felszerelés mennyiségét. -
Grillo
őstag
Na, még kis fény gyúlt az alagút végén, lehet reggel ki tudunk (!!!) menni, és csak dél-1 körültől kell melózni.
-
galervin93
addikt
Na pár órácskára én is ki tudok nézni, délig-egyig.
hermanyi
Akkor megnyugodtam, azt hittem csak én tervezek ilyen merényletet.390-es bot, 10-es fonott, gumis kosár, meg egy kis Aqua a nagy haditerv. Legalább nem kell sok cuccot vinni.
-
hermanyi
addikt
Megyek én is . eszkábálok valami szereléket oda . 50m távra .
Ami tuti 10 es fonott ,mono doboval . -
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #112 üzenetére
Államtitkár Úr hiányozni fog, ledumálja a hajadat
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
FireFox1996 #110 üzenetére
Biztos már nem lesz nyárias idő.
Steady74: felőlem mehet így is .max kettőféle ranglista lesz egy belső és egy külső(államtitkárnak)
-
Steady74
addikt
válasz
KunEmber #108 üzenetére
Nm
BlackmMmDog: kocsit lehet bérelni, asszem' 300 Ft egy napra, vagy büfé kv, val, teával, svédasztalos ebéddel, kis horgászbolttal. Korrekt, bár nem egy vadvíz. Ha szétdobod a cuccod, Hermanyi és én is viszünk talicskát, arra ráfér egy konmplett (kisebb) pecaboltszerintem elég a kisebb matrac, nálam bölcső van, ha fogsz, egyrészt áthozod, másrészt hozzám írjuk a pontot (Államtitkár úrnak megy a jelentésbe
)
-
FireFox1996
őstag
válasz
BlackmMmDog #109 üzenetére
Eső ruha, ernyő, csizma/bakancs, mert reggelre vízes lesz a fű, sapka. Nappal se lesz 11-12 foknál melegebb, szóval meleg ruhával jöjjetek a partra!
-
szgzuri
tag
-
KunEmber
senior tag
Skacok, egy-egy ilyen method csalit (wafter, hasonlók) majd adtok?
Én egész évben csontit, pinkit használtam, semmi ilyen vackom nincs. Egy adag Walter narancsot vettem, de félek, hogy vagy 10 fajta kellene az eredményességhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged