- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #193 üzenetére
Nekem még annyi plusz élményem volt a Móunika showhoz, hogy mentem WC-re, és ugye eltévedtem a nőibe, lefogltamtam, és bejött a show egyik fiatal női/lány részvevője, ő is WC-re akart menni. Nah onnantól kezdve legalább 5 percig ott őrködött a női wc ajtó előtt, és végig csacsogott velem, én bentről, ős kintről, nagy élmény volt
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #158 üzenetére
Nem vagyok ilyedős.
Közben csak nem bírtam megállni, vettem csontit, ez lesz az elsődleges fegyver. -
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #152 üzenetére
Vettem Guru LWG-t kipróbálásra, így ránézésre a fül döntöttségén kívül alig van különbség ez meg az általam használt KKM-B között. Ja meg vagy 300 ft zacsinként, nem a Preston javára.
14-16-osakat vettem (12-es nem volt, az maradt a Preston), meglátjuk, de annyi jót írtatok róla, biztos nem lesz gond. 6-os, 8-as fonott, meg 16, 18-as mono a terv, holnap kötök párat én is.
Azon is elfilóztam, hogy elég lenne fél liter csonti, és csontikosárral megpróbálni, de most már maradok a kajánál. Azért fullasztva viszek, meg egy kis élőt is, pinkivel karöltve. -
szgzuri
tag
-
Steady74
addikt
2020.10.18, vasárnap fórumpeca!
Helyszín Préri Horgásztó
Stéges tó, 12-21-ig tartó helyek, tehát 10 hely van összesen.. remélem leszünk annyian.
Kaja van, 11:30-13ig, és 13-15 óra között. Ha szeretnétek kajálni, foglalni érdemes asztalt.
Pontyos a víz, túlpartot érdemes dobálni.
Találkozó Préri parkolóban reggel 6:50 kor. Utolsó fizeti a kv-t -
szgzuri
tag
Köszi. Találtam még Dovitos meg Energofishes videót is. Mindegyikben methoddal nyomják.
Mi is arra készüljünk, vagy azárt érdemes mással is próbálkozni, pl hosszú előke, csemege + csonti, vagy az ottani halak inkább a halas pelletre vannak rászoktatva?
Melyik tóra megyünk? Milyen dobástávolságra érdemes készülni?
Van esetleg valami fórumpecás szokás vagy íratlan szabály, amit jó ha tudunk? -
-
jansky1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged