Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
A kisfiam mellett edződök azért én is
, az időfutár még felüdülés is volt, és kicsit felnőttesebb, mint amikről vele szoktunk beszélgetni
.Nagyon jó volt szerintem is a peca, köszi a szervezést! Én 10 körüli ponttyal, jópár kárásszal és dévérrel sajnos most nem fértem fel a dobogóra, de a részvétel volt a fontos, így az óvás/újraszámlálás elmarad
. (Firefox nemcsak nálatok járt pont a vendég szákolónak, hanem amiket én fogtam ott is...
)A tó nagyon tetszett, biztosan visszajövök még ide az éven (sajna beültettek minket az autópályához legközelebbi részhez, ami elég zajos volt, de direkt figyeltem hazafelé és a tó eleje sokkal csendesebb)
-
A Zéé
addikt
Tökre örülök annak, hogy a top3-ba bekerültem, de amiatt viszont kicsit szomorú vagyok, hogy a top2 már nem jött össze
Pedig volt olyan időszak is, amikor 2 keszegre vagy 1 kárászra voltam az akkor listavezető Gabesztól, de hát így jártam.
Viszont miután hazaértem éreztem csak meg, hogy egész komolyan elfáradtam, most meg izomlázam van a hátamban. A 3-4 órás pecákhoz vagyok szokva. -
vendingo
veterán
Sok sikert a szúnyoghoz. Én az egyesületi vizeinken és a fertőtavon kívül még egy kapást se bírtam vele kicsikarni sehol.
Baromira mennék én is erre a pecára, jó szórakozást kívánok mindenkinek, majd szuverenitásból feederezni fogok valamelyik közeli tavon, ha az időjárás engedi.
-
Steady74
addikt
ha esik az eső viszek ernyőt pluszban amit ha tetszik neked is adom. múltkor számoltam meg 5 db ernyőm van

herr manyi: feedert viszek én is papa, lesz egy keszeges meg egy methodos cuccom, ha meg nagyon beszélgetni akarok, lehet bekúrom a nagy method kosarat vagy 100 méterre és megyek inni

-
-
hermanyi
addikt
Tavaly voltam barátommal . Én rako match és feeder ,barátom csak feeder . ha jól emlékszem 3/1 re kikaptam . Sajnos 50m nél nem tudtam nagyobbat dobni . Rakon 1 kapásom sem volt match szintén ,feederen 2 öt hibáztam 1 meglett .
Ez tavaly volt idén nem tudom mi változott .
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces képek
- NBA és kosárlabda topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, az időfutár még felüdülés is volt, és kicsit felnőttesebb, mint amikről vele szoktunk beszélgetni
.
. (Firefox nemcsak nálatok járt pont a vendég szákolónak, hanem amiket én fogtam ott is...
)

Pedig volt olyan időszak is, amikor 2 keszegre vagy 1 kárászra voltam az akkor listavezető Gabesztól, de hát így jártam.