- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #270 üzenetére
nem ide akartam
-
FireFox1996
őstag
Kérdeznék vmit: ha nem tudtok úszni, akkor úszómellény nélkül beleülnétek a csónakba, és kimentek horgászni?
Most is olvastam olyan hírt, hogy ilyen történt, az ember beleesett a vízbe, nem tudott úszni, és megfulladt...
Hol lehet vki ilyen felelőtlen -
Gabesz26
senior tag
A kisfiam mellett edződök azért én is
, az időfutár még felüdülés is volt, és kicsit felnőttesebb, mint amikről vele szoktunk beszélgetni
.
Nagyon jó volt szerintem is a peca, köszi a szervezést! Én 10 körüli ponttyal, jópár kárásszal és dévérrel sajnos most nem fértem fel a dobogóra, de a részvétel volt a fontos, így az óvás/újraszámlálás elmarad
. (Firefox nemcsak nálatok járt pont a vendég szákolónak, hanem amiket én fogtam ott is...
)
A tó nagyon tetszett, biztosan visszajövök még ide az éven (sajna beültettek minket az autópályához legközelebbi részhez, ami elég zajos volt, de direkt figyeltem hazafelé és a tó eleje sokkal csendesebb)
-
joe979
aktív tag
válasz
Steady74 #266 üzenetére
Pont mesélte nekem Tomi, amikor jött felénk Államtitkár úr levenni az infókat, akkor mondta : idén új versenyszabályzat van, új pontozási rendszer , stb stb stb ....
De sztem én voltam az utolsó , mert lövésem sincsen mennyit kaptam , vagy egyáltalán indultam e a derbinDe megint a Gabesz , ez már kezd gyanús lenni !
-
joe979
aktív tag
Ügyesek voltak a lurkók ! Kitettek magukért.
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #260 üzenetére
-
joe979
aktív tag
Srácok , aki készített képeket az legyen kedves tegye már elérhetővé, én az alma és rizs pálinka környékén elvesztettem az affinitásom ez ügyben
-
-
A Zéé
addikt
Tökre örülök annak, hogy a top3-ba bekerültem, de amiatt viszont kicsit szomorú vagyok, hogy a top2 már nem jött össze
Pedig volt olyan időszak is, amikor 2 keszegre vagy 1 kárászra voltam az akkor listavezető Gabesztól, de hát így jártam.
Viszont miután hazaértem éreztem csak meg, hogy egész komolyan elfáradtam, most meg izomlázam van a hátamban. A 3-4 órás pecákhoz vagyok szokva. -
joe979
aktív tag
Köszi mindenkinek , szép és eseménydús nap volt .... hazafelé egy jó kaja járt Old Smokey BBq bisztróba az üllői út 390 alatt.
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #243 üzenetére
van ám kupleráj ,de legalább megszáradt mindenem
-
Grillo
őstag
Köszi srácok, igen fasza volt újfent.
Külön köszönöm Gabesz türelmét, a közvetlen államtitkári behatás alatt állt nagyjából végig, és igen nagy mennyiségi információt szerzett meg az Időfutár című ifjúsági rádióműsorról.A hely jó volt, hal is volt, én mondjuk egy pontyot sem fogtam, mert az összeset elvette az állam, de legalább a nyertes csapatban benne lehettem.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #247 üzenetére
Nekünk is jó volt
hamarabb jöhetett volna a fagyikocsi. Legalább 10 pontyot fogtunk, mindegyik kb 25-30cms, kicsik, de volt erejük. A 2 legnagyobb ponty az egyik 42cms, a másik 40 cms volt. A végére elfáradtam a sok kis kapástól
Az Államtitkár Úr szerint mi lettünk a 2ik, ők vezetnek 124 ponttal, nekünk meg 123 pontunk volt -
Steady74
addikt
Szerintem az idő az összességében jó volt, mindenki fogott halat, jó helyen voltunk, távol a város zajától (50mre az autopályától
), de azérr klassz volt. Mindenki fogott halat, kisebbet, nagyobbat, de sajnos nyernem megint nem sikerült, Államtitkár Úr szerint az utolsó lettem. Mykos-sal utolsóként jöttünk el és egy fagyisautóval találkoztunk
napközben egy grilleskocsi azért jöhetett volna
köszi srácok a részvételt, Zolynet-nek is, hogy ennyi év után visszatért, és a csapat egy f@sza taggal bővült!
-
jansky1
senior tag
Jöhet több kép ingerelni a dolgozó népet
Az ott Imre a kék baseball sapkában ? -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
FireFox1996 #243 üzenetére
hajrá, fogjatok sok halat
-
Steady74
addikt
Aki jön holnap dobjon rám egy privátot, megadom a számom meg nevem, arra hivatkozva kell majd a halőrnél a foglalt helyre bejönni.
-
Grillo
őstag
Én szerintem 6ra nem érünk oda, mert inni kell ma, de próbálok mértéket tartani.
Aztán majd hívok valakit, hogy merre. -
A Zéé
addikt
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de ha ilyen szél van, megáll még a napernyő?
Anélkül holnap estére tuti rákember leszek. -
A Zéé
addikt
Nekem meg tegnap este esett le, hogy "basszus holnapután megyünk". Szóval olyan fél 10 magasságában mentem ki fejlámpával megnézni, hogy egyáltalán mi van otthon.
Ha elhúzódik a mai nap, akkor én szereléssel kezdek majd, mert nem emlékszem arra, hogy SN-t újraszereletem-e, a másik két bot meg Dunai konfigurációban van... -
joe979
aktív tag
válasz
FireFox1996 #229 üzenetére
Szerencsére, a horgász cuccom felét melóban tárolom, így most simán tekerek friss madzagot a kurblikra, aqua pellet kiporciózva, szóval jól haladok a történettel .
A szőnyegbombázós cucc bírja
majd ha szakadt , addig ráérsz kötögetni .
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
galervin93 #230 üzenetére
Majd Imi hozza a ruhákat
-
vendingo
veterán
válasz
galervin93 #230 üzenetére
Mi is a harcsázásról.
-
galervin93
addikt
Valaki szaladjon le Halasra, szép sormintát ülhetnétek!
---
Jó szórakázást nektek!
Ha nem jött volna közbe az olasz harcsázás mentem volna én is, no de ami nem késik.Várjuk a képeket!
-
joe979
aktív tag
Műanyag poharak bekészítve
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Sok sikert a szúnyoghoz. Én az egyesületi vizeinken és a fertőtavon kívül még egy kapást se bírtam vele kicsikarni sehol.
Baromira mennék én is erre a pecára, jó szórakozást kívánok mindenkinek, majd szuverenitásból feederezni fogok valamelyik közeli tavon, ha az időjárás engedi.
-
FireFox1996
őstag
Mik a tapasztalatok a tavon? Messzire kell dobni?
-
Steady74
addikt
Etetőanyag, csonti, giliszta, van a büfében, és a Guru X-safe kosarat lehet használni, ami elvileg fix, de ha szakad a főzsinór, akkor már elhagyós lesz a cucc. Ennyit tudtam ma meg.
-
joe979
aktív tag
válasz
FireFox1996 #211 üzenetére
Viszek én is
mármint pálinkát
-
mykos
aktív tag
Csontit lehet náluk venni? Ha nem akkor pénteken beugrom walterba(Óbuda), akinek kell valami szóljon
-
Steady74
addikt
F@sza időnk lesz szombaton a jelek szerint!
-
FireFox1996
őstag
válasz
Szeszkazán #202 üzenetére
Mi talán 8h-ra ott leszünk, hagyjatok nekünk vmi fás helyet, mert ha jó az idő, lehet az egész család ott lesz
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #202 üzenetére
3/4 6?
-
Szeszkazán
senior tag
Hánykor van tali ott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest