Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Tökre örülök annak, hogy a top3-ba bekerültem, de amiatt viszont kicsit szomorú vagyok, hogy a top2 már nem jött össze
Pedig volt olyan időszak is, amikor 2 keszegre vagy 1 kárászra voltam az akkor listavezető Gabesztól, de hát így jártam.
Viszont miután hazaértem éreztem csak meg, hogy egész komolyan elfáradtam, most meg izomlázam van a hátamban. A 3-4 órás pecákhoz vagyok szokva. -
A Zéé
addikt
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de ha ilyen szél van, megáll még a napernyő?
Anélkül holnap estére tuti rákember leszek. -
A Zéé
addikt
Nekem meg tegnap este esett le, hogy "basszus holnapután megyünk". Szóval olyan fél 10 magasságában mentem ki fejlámpával megnézni, hogy egyáltalán mi van otthon.
Ha elhúzódik a mai nap, akkor én szereléssel kezdek majd, mert nem emlékszem arra, hogy SN-t újraszereletem-e, a másik két bot meg Dunai konfigurációban van... -
A Zéé
addikt
kíváncsi leszek hogy alakul az időjárás, most esőt nem mond, csak szelet, és 20 fokot. Ezzel mondjuk meg tudnék barátkozni, maximum nem lesz úszózás.
-
A Zéé
addikt
válasz
Steady74 #173 üzenetére
Sokszor iszonyú praktikus lenne, ezt tudom/érzem, de a szar derekam miatt nem mertem eddig belevágni. Bár már ötleteim vannak, hogyan berheljek költséghatékonyan "háttámlát", akár egy olcsóbb ládára is.
Sima, támla nélküli sörpadokon, és hasonló alkalmatosságokon max. 20-30 perc után kezd el fájni a hátam, bár akkor nem csinálok semmit, csak ülök. -
A Zéé
addikt
válasz
Szeszkazán #164 üzenetére
Ja-ja-ja, innen kell bemenni
-
A Zéé
addikt
válasz
Steady74 #149 üzenetére
Kollégám a "hátsó" oldalt mondja jobbnak, ők mindig oda szoktak menni, a szivattyúház környékére, de elvileg oda nem szoktak mindenkit beengedni.
Autóval be lehet menni, oda lehet állni a hely mögé.
Annak a környéknek az a kis baja van, hogy kissé magas a part. A 3,5-ös merítő nyél kellett, bár le lehet evickélni a vízhez is ott, ahol voltunk. -
A Zéé
addikt
válasz
FireFox1996 #84 üzenetére
Házirét, Dég, Törökbálint, Tereske, Fehérvárcsurgó lenne az én sorrendem.
Mivel május közepén járunk, azt azért végig kell majd nézni, hogy hol lesz esetleg tilalom.
-
A Zéé
addikt
Amúgy május 1. nem jó nektek? Vagy mindenki megy inkább a szeretet ünnepét ünnepelni?
-
A Zéé
addikt
válasz
FireFox1996 #54 üzenetére
nekem egyelőre mindegyik dátum ugyanúgy jó, nincs semmi fix program jelenleg.
Döme tavat annyira nem szeretném, de ha ezt választja a nagyérdemű, akkor oda megyünk. -
A Zéé
addikt
Jelen!
Helyszínnek jöhetne akár újra Dég is, de igazából mindegy, csak ne legyen a világ végén.
Velencei tó is adná, de azzal az a baj most, hogy ismerős mondta, hogy ősszel elindult valami elég nagyszabású part rekonstrukció, és eléggé kérdéses, hogy a halakat ez mennyire zaklatta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged