- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Szerintem az idő az összességében jó volt, mindenki fogott halat, jó helyen voltunk, távol a város zajától (50mre az autopályától
), de azérr klassz volt. Mindenki fogott halat, kisebbet, nagyobbat, de sajnos nyernem megint nem sikerült, Államtitkár Úr szerint az utolsó lettem. Mykos-sal utolsóként jöttünk el és egy fagyisautóval találkoztunk
napközben egy grilleskocsi azért jöhetett volna
köszi srácok a részvételt, Zolynet-nek is, hogy ennyi év után visszatért, és a csapat egy f@sza taggal bővült!
-
Steady74
addikt
Aki jön holnap dobjon rám egy privátot, megadom a számom meg nevem, arra hivatkozva kell majd a halőrnél a foglalt helyre bejönni.
-
Steady74
addikt
Etetőanyag, csonti, giliszta, van a büfében, és a Guru X-safe kosarat lehet használni, ami elvileg fix, de ha szakad a főzsinór, akkor már elhagyós lesz a cucc. Ennyit tudtam ma meg.
-
Steady74
addikt
F@sza időnk lesz szombaton a jelek szerint!
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #202 üzenetére
3/4 6?
-
Steady74
addikt
ha esik az eső viszek ernyőt pluszban amit ha tetszik neked is adom. múltkor számoltam meg 5 db ernyőm van
herr manyi: feedert viszek én is papa, lesz egy keszeges meg egy methodos cuccom, ha meg nagyon beszélgetni akarok, lehet bekúrom a nagy method kosarat vagy 100 méterre és megyek inni
-
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #177 üzenetére
Sztem az egyes részen fogunk ülni, a tógazda elmondása szerint nincs fa, ernyő vagy valamilyen árnyékoló kelleni fog, bár ahogy nézem nem a nap hanem az eső ellen
-
Steady74
addikt
Jó hír a tóról, hogy fogják a keszeget-pontyot rendesen! Fb oldalukra néztem rá.
-
Steady74
addikt
12 főre 8-10m-es közzel lefoglalva a fórumpecára a hely. 15m-re lehet kb megállni a helyektől. Az M1es felöli oldalon leszünk, talán a legmesszebb a halőrháztól. Fa nem sok van, javasolják az ernyőt. 30-40m-es dobásokkal a halőr szerint sok keszeg és kisebb ponty fogható. A tó 6kor nyit, sztem 3/4 6 kor tali ott.
-
Steady74
addikt
Akkor a végleges lista jelenleg:
Joe
Firefox
Firefox Jr.
Grillo+ Mr. President
Hermanyi
Gabesz
Szeszkazán
A Zéé
Zsola (nem fórumtag, de az első pár fórumpecán ott volt)
Zolynet
Mykos
Steady.Helyet lefoglalom, a kérdéseim ezek lesznek
- tudunk-e a nem védett helyre foglalni
- lesz-e büfé
- autóval teljesen be lehet-e állni
- Lehet-e valahonan kaját rendelni a tóhoz
- olyan helyet ajánljanak, ahol halat is tudunk fogniPontos megközelítést Zéé le tudnád írni? Köszi
-
Steady74
addikt
Akkor a létszám eddig:
Joe
Firefox
A Zéé
Grillo
Hermanyi
Gabesz
Szeszkazán
SteadyJanski?
Vendingo?
Zolynet?
Zsola?Ha valaki hoz valakit (gyerek, feleség, barátnő, szomszéd), aki horgászik és hely kell neki, az jelezze lsz. Megpróbálom majd lebeszélni az elit helyet, nem a stéges, hanem a másik oldalt. Zéé neked amúgy mi lenne a javaslatod, hová üljünk? Kérdezek majd a manusztól egy-két dolgot (autóval br lehet-e állni, büfé van-e, stb), ha nektek is eszetekbe jut valami, szóljatok.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #132 üzenetére
Törpe mondjuk zavar a kiírásban...
-
Steady74
addikt
Urak, mi legyen? Törökbálinti tavat javaslom mint BP közeli helyszínt, Tereskét. Húsvét hétfőig döntsük el.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #123 üzenetére
Háziréten macerás a helyfoglalás, esetleg bp közelében ha már nem Tereskova, akkor az Ezersziget horgásztó jöhetne számításba. vagy Délen a Harcsa horgásztó esetleg.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #120 üzenetére
Jelek szerint ott nem működik a foglalas, sokan vannak hétvégén. Javaslom Tereskét az esetben ha nem akarunk messze menni a nagyfalutól, vagy Kiskinhalas, ha sok és nagyobb halat akarunk fogni barmilyen módszerrel.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #109 üzenetére
Jó lenne zárni időben a helyszínt, mert beszélni kell a tógazdával, hogy zárja le nekünk a helyet.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #107 üzenetére
Nekem Tereske, Törökbálinti tó, Ezüst tó, házirét is jó. Köszi
-
Steady74
addikt
Urak, akkor mi legyen a helyszín? KB 6-as leszünk?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #82 üzenetére
Házirét is legyen benne fórumtársunk miatt.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #78 üzenetére
Csinálni kellene egy gyors szavazást. Tereske, Törökbálinti tó, Ezüst-tó, meg nem tudom mik voltak még.
-
Steady74
addikt
Elengedtek május 11-re, így nekem is ok.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #70 üzenetére
Tudom, a vasárnapokat kilőttük, de lehet tudok egyet nézni. Holnap megírom.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #61 üzenetére
Nem jó nekem tegnap derült ki, nyelvvizsgázik a kisebbik lányom.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #48 üzenetére
Lehet, csak szavazzatok, mondjatok vizeket, ahol tudunk egy jót pecázni.
-
Steady74
addikt
Azt mondom, hogy BP körközépponttal, 150 km-es sugarú körben húzott határral nézzük meg az M1/M6/M5/M3 mentén mik jöhetnének szóba.
-
Steady74
addikt
válasz
T. Almeida #15 üzenetére
Örömmel látunk, általában minden módszer fel szokott tűnni a fórumpecán, így sokat el lehet lesni, és mivel jókat szoktunk beszélgetni, így nem lesz gond, ha kérdezel.
-
Steady74
addikt
1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest