- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
A kisfiam mellett edződök azért én is
, az időfutár még felüdülés is volt, és kicsit felnőttesebb, mint amikről vele szoktunk beszélgetni
.
Nagyon jó volt szerintem is a peca, köszi a szervezést! Én 10 körüli ponttyal, jópár kárásszal és dévérrel sajnos most nem fértem fel a dobogóra, de a részvétel volt a fontos, így az óvás/újraszámlálás elmarad
. (Firefox nemcsak nálatok járt pont a vendég szákolónak, hanem amiket én fogtam ott is...
)
A tó nagyon tetszett, biztosan visszajövök még ide az éven (sajna beültettek minket az autópályához legközelebbi részhez, ami elég zajos volt, de direkt figyeltem hazafelé és a tó eleje sokkal csendesebb)
-
Gabesz26
senior tag
Idáig nekem is nagy volt a bizonytalanság, de jó lesz május 11.. Helyszín szempontjából nekem valami Bp közeli helyszín lenne jobb (1. helyen Törökbálint, 2. Házirét).
Nagyon izgatja a fantáziám a HD tó is, de annyit megyek előtte és utána következő hétvégén is, hogy ha nem muszáj nem utaznék a peca miatt is több száz km-t.
-
Gabesz26
senior tag
Köszi a topikot!
Időpontban nekem inkább az április első fele lenne jobb, helyszínt tekintve szinte bármi jöhet (persze nem baj, ha nem kell 400 km-t utaznom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest