- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
ha esik az eső viszek ernyőt pluszban amit ha tetszik neked is adom. múltkor számoltam meg 5 db ernyőm van
herr manyi: feedert viszek én is papa, lesz egy keszeges meg egy methodos cuccom, ha meg nagyon beszélgetni akarok, lehet bekúrom a nagy method kosarat vagy 100 méterre és megyek inni
-
hermanyi
addikt
én csak feedert viszek . kaja maradt meg vasárnapról ,bár az etető szúnyog nem hiszem ,hogy kibírja szombatig
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74 #196 üzenetére
Az a baj, hogy elég összetettre sikerül a hét második fele.
Holnap megyek dél Baranyába, M6 utolsó szakaszát bejárni. Ki tudja, mikorra érek haza, de kicsi az esély, hogy Decathlonba menjek.
Csütörtökön délután 3kor még megbeszélésem kezdődik, ha nem tudok megpattanni 6 előtt, akkor szintén zenész.
Pénteken délutántól indul egy három napos konferencia Vácon, ott illene lennem végig, de szombatot ellógom, max ha még időben hazaérek a pecáról, akkor estére még átugrom.
Vasárnap meg már mindegy ugye, de amúgy is Vácon leszek.Lehet péntek délelőtt hanyagolom a melót, és akkor elmegyek sopni, aztán meglátom.
Etetőt ki mit ajánl? Csak hogy az államtitkár fogjon is valamit.
-
A Zéé
addikt
kíváncsi leszek hogy alakul az időjárás, most esőt nem mond, csak szelet, és 20 fokot. Ezzel mondjuk meg tudnék barátkozni, maximum nem lesz úszózás.
-
-
vendingo
veterán
válasz
FireFox1996 #190 üzenetére
Igen, nagyon jó, megéri az árát. Nyugodtan veheted, nekem is van, remek darab, masszív strapabíró.
-
joe979
aktív tag
Alakul az idő, elméletileg kellemes időnk lesz szombatra
-
-
mykos
aktív tag
válasz
FireFox1996 #177 üzenetére
Azt írják, hogy sportjeggyel a szakállas horog nem megengedett elvileg. Majd fogóval lenyomjuk...
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #177 üzenetére
Sztem az egyes részen fogunk ülni, a tógazda elmondása szerint nincs fa, ernyő vagy valamilyen árnyékoló kelleni fog, bár ahogy nézem nem a nap hanem az eső ellen
-
Steady74
addikt
Jó hír a tóról, hogy fogják a keszeget-pontyot rendesen! Fb oldalukra néztem rá.
-
A Zéé
addikt
válasz
Steady74 #173 üzenetére
Sokszor iszonyú praktikus lenne, ezt tudom/érzem, de a szar derekam miatt nem mertem eddig belevágni. Bár már ötleteim vannak, hogyan berheljek költséghatékonyan "háttámlát", akár egy olcsóbb ládára is.
Sima, támla nélküli sörpadokon, és hasonló alkalmatosságokon max. 20-30 perc után kezd el fájni a hátam, bár akkor nem csinálok semmit, csak ülök. -
Steady74
addikt
12 főre 8-10m-es közzel lefoglalva a fórumpecára a hely. 15m-re lehet kb megállni a helyektől. Az M1es felöli oldalon leszünk, talán a legmesszebb a halőrháztól. Fa nem sok van, javasolják az ernyőt. 30-40m-es dobásokkal a halőr szerint sok keszeg és kisebb ponty fogható. A tó 6kor nyit, sztem 3/4 6 kor tali ott.
-
A Zéé
addikt
válasz
Szeszkazán #164 üzenetére
Ja-ja-ja, innen kell bemenni
-
Steady74
addikt
Akkor a végleges lista jelenleg:
Joe
Firefox
Firefox Jr.
Grillo+ Mr. President
Hermanyi
Gabesz
Szeszkazán
A Zéé
Zsola (nem fórumtag, de az első pár fórumpecán ott volt)
Zolynet
Mykos
Steady.Helyet lefoglalom, a kérdéseim ezek lesznek
- tudunk-e a nem védett helyre foglalni
- lesz-e büfé
- autóval teljesen be lehet-e állni
- Lehet-e valahonan kaját rendelni a tóhoz
- olyan helyet ajánljanak, ahol halat is tudunk fogniPontos megközelítést Zéé le tudnád írni? Köszi
-
Vesporigo
aktív tag
Sajnos én sem tudok menni, talán majd legközelebb.
-
jansky1
senior tag
Ma jöttem dolgozni, be is osztottak szombatra. Részemről off, megint
-
mykos
aktív tag
Ha beférek, akkor mennék. Május 11. szabad, törökbálinti tó még sétálva is egy órán belül van.
-
jansky1
senior tag
Május 11, Törökbálint?
Jövő héten kiderül jó-e az időpont -
A Zéé
addikt
válasz
Steady74 #149 üzenetére
Kollégám a "hátsó" oldalt mondja jobbnak, ők mindig oda szoktak menni, a szivattyúház környékére, de elvileg oda nem szoktak mindenkit beengedni.
Autóval be lehet menni, oda lehet állni a hely mögé.
Annak a környéknek az a kis baja van, hogy kissé magas a part. A 3,5-ös merítő nyél kellett, bár le lehet evickélni a vízhez is ott, ahol voltunk. -
Steady74
addikt
Akkor a létszám eddig:
Joe
Firefox
A Zéé
Grillo
Hermanyi
Gabesz
Szeszkazán
SteadyJanski?
Vendingo?
Zolynet?
Zsola?Ha valaki hoz valakit (gyerek, feleség, barátnő, szomszéd), aki horgászik és hely kell neki, az jelezze lsz. Megpróbálom majd lebeszélni az elit helyet, nem a stéges, hanem a másik oldalt. Zéé neked amúgy mi lenne a javaslatod, hová üljünk? Kérdezek majd a manusztól egy-két dolgot (autóval br lehet-e állni, büfé van-e, stb), ha nektek is eszetekbe jut valami, szóljatok.
-
hermanyi
addikt
Tavaly voltam barátommal . Én rako match és feeder ,barátom csak feeder . ha jól emlékszem 3/1 re kikaptam . Sajnos 50m nél nem tudtam nagyobbat dobni . Rakon 1 kapásom sem volt match szintén ,feederen 2 öt hibáztam 1 meglett .
Ez tavaly volt idén nem tudom mi változott . -
Algieba
őstag
Kaptok egy heti fotót tőlem.
Érzem, hogy kezd a gombász után a horgász is kitörni belőlem. A korral jár. -
Grillo
őstag
Remélem vannak a horgászhelyek fölé belógó fák.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #132 üzenetére
Törpe mondjuk zavar a kiírásban...
-
Steady74
addikt
Urak, mi legyen? Törökbálinti tavat javaslom mint BP közeli helyszínt, Tereskét. Húsvét hétfőig döntsük el.
-
vendingo
veterán
válasz
FireFox1996 #127 üzenetére
Vagy rendezhetünk horgászversenyt is, hogy megbeszéljük, hogy pl.: 7:00-kor kezd mindenki az általa választott helyen, és az összes fogását dokumentálja, képpel, adatokkal és aki a legtöbbet, legnagyobbat fogja az nyer. Mindenki aznap ugyanakkor kezdene. Csalni nem ér
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #123 üzenetére
Háziréten macerás a helyfoglalás, esetleg bp közelében ha már nem Tereskova, akkor az Ezersziget horgásztó jöhetne számításba. vagy Délen a Harcsa horgásztó esetleg.
-
vendingo
veterán
Mindenki menjen ahova akar, aztán közben csoprotos videóhívás lenne. :)
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #120 üzenetére
Jelek szerint ott nem működik a foglalas, sokan vannak hétvégén. Javaslom Tereskét az esetben ha nem akarunk messze menni a nagyfalutól, vagy Kiskinhalas, ha sok és nagyobb halat akarunk fogni barmilyen módszerrel.
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #120 üzenetére
Stílusa szép, technikája kiforrott!
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #117 üzenetére
Mester csinálj szavazást .
-
jansky1
senior tag
Május 11. vagy ezen, vagy a jövő héten kiderül, hogy jó-e.Akasztói horgászpark? Vagy a helyszín téma már eldőlt?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #109 üzenetére
Jó lenne zárni időben a helyszínt, mert beszélni kell a tógazdával, hogy zárja le nekünk a helyet.
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #113 üzenetére
Akkor lehet hirdet külön tendert, azt meg simán nyerjük.
-
joe979
aktív tag
válasz
Május 11 az nekem is megfelelő, tökéletes távban a helyszínek.
-
Grillo
őstag
válasz
Államtitkárt hozom én is.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Azok nekem is tetszenek, ha itthon maradok
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #107 üzenetére
Nekem Tereske, Törökbálinti tó, Ezüst tó, házirét is jó. Köszi
-
Gabesz26
senior tag
Idáig nekem is nagy volt a bizonytalanság, de jó lesz május 11.. Helyszín szempontjából nekem valami Bp közeli helyszín lenne jobb (1. helyen Törökbálint, 2. Házirét).
Nagyon izgatja a fantáziám a HD tó is, de annyit megyek előtte és utána következő hétvégén is, hogy ha nem muszáj nem utaznék a peca miatt is több száz km-t.
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #104 üzenetére
Kkhalas
-
Steady74
addikt
Urak, akkor mi legyen a helyszín? KB 6-as leszünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest