Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
A rakózás sokszor tömény szpás. Sok a cucc, messzire cipelni utra gáz. Tegnap be is bizonyosodott, hogy ha nem tudom.a halakat magam elé csalni, akkor bszhatom mert a bottal pl.nem tudtam a sziget mellé lógatni. De ellenben szeretem, szóval néha bevállalom. És örömmel viszem más cuccát is
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #268 üzenetére
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #240 üzenetére
Árnyékos helyen leszünk elvileg.
-
Steady74
addikt
válasz
vendingo #237 üzenetére
Az egyesület titkárával egyeztettem:
- a napijegyet egyénileg kell megvenni a Varia vegyesboltban, Bajcsi Zsilinszky út 22/a
- kaját lehet rendelni, ezt Tween is megerősítette. A parkoló előtt van valami láncos szerkezet, addig jöhetnek be, így odáig ki kell menjünk. Én fogok rendelni.
- illemhely nincs, szrni senki nem szrhat csak rózsa vagy jácint illatút
- 6 körül érkezünk, a korábbi képen megadott fehér résszel szembeni oldalon leszünk, a titkár úr ki fogja jelölni a helyet, megkapjuk aznapra. Nem tudom ott lesz-e reggel, de ha igen (Csapó Gergely, aki egyben halőr is) mondják a korábban érkezők, hogy a horgásztalálkozóra jöttek.
- Viszek 4 kerekű kiskocsit a bepakoláshoz (kb.500m) szívesen odaadom bárkinek behurcolkodni.
- én Szeszkazánt veszem fel Érden kb 4:45-kor, Hermányi féle csapattal tali az M7-esen az OMV kútnál, telefonon beszélünk majd.Huncutoknak mondom, hogy a pellet pumpát elrakom
#238: bzmeg
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #228 üzenetére
Dobok egy sms-t ha indulok meg egyet ha ott vagyok. Sztem kb. 30-35 perc az ut, Toled meg kb 1 ora a to. Szoval olyan 3/4 5 re tervezek erkezni, de majd meg kikalkulalom.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #218 üzenetére
Garden Lake, 2016 ha minden igaz, ott ittam először. Jöhet. Ha 7ig iszom egy szűk 3 centet, akkor azzal már esete vezethetek.
Szeszkazán: nem lesz gond szerintem.
-
Steady74
addikt
válasz
vendingo #185 üzenetére
Előkék nálam is lekötve, 17/19/22 méretekben, rakós botra remélem elég lesz. Mondjuk ami a 22-est eltépné, az már a bottal meg a kihúzott gumival együtt már a túlpartot szántja
Jó időnk lesz, talán a szél sem lesz komolyan zavaró, bízom benne, hogy igazi örömpeca lesz. Én sok beszélgetésre, sétára készülök, a többieket ismerve szerintem jó lesz a hangulat.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #161 üzenetére
Nem, Te mész akkor Hermanyival én meg Szeszkazánnal. Octavia 2 emberes csak, ha horgászatról van szó
folyamatosan változnak a dolgok, szerintem szerda este legkésőbb véglegesítsük.
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #156 üzenetére
Akkor beférsz
akkor hamarosan kinézem, hogy hol találkozzunk az autópálya mellett, vagy akár a tónál is találkozhatunk.
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #153 üzenetére
Ha gondolod bekanyarodok érted, elmegyek érted, Dani meg Hermanyival és valahol a pályán találkozunk. Mennyi motyód van?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #151 üzenetére
Zee megadja nekem és Grillo-nak a címet, ahol fel kell venni. Grillo felveszi Zee-t, és én is oda megyek, hogy együtt menjünk. Utána megyünk csepelre Hermanyi-hoz, ahol Ffox csatlakozik hozzánk. A cuccát viszi Hermanyi, Dani meg jön velem vagy Harmanyival.
Tehát Újpestről hárman megyünk 2 autóval, majd Csepelen csatlakozik még két ember és egy autó. -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #144 üzenetére
Akkor ne vigyelek?
-
Steady74
addikt
Helyszűke maitt (rakós motyó) el tudok vinni es kevésbé sok cuccal jövő emberkét
Ha elfogadjátok:
Grillo eljön hozzánk, felveszi zee-t (Újpesti vagyok), találkozunk Hermanyinál, ahol Ffox beszáll mellém, Hermanyi szolozik. Csepelen tali 04:20kor, hogy 6 ra leérjünk? Vagy később 1 órával?Tehát akkor:
A létszámunk:Zee
Vendingo
Szeszkazán
Firefox
Grillo
Hermanyi
Tween
TM76
Steady
Sityupityu - látogatóValaki kimaradt?
-
Steady74
addikt
válasz
vendingo #127 üzenetére
6 órai érkezést terveztem de ha korábban szeretnétek mehetünk csak akkor szólni kell a jegyvásarlás miatt. Fel6kor már állítólag meg lehet venni valami kiss boltban.
Csalit tudok vinni vannak kis pelletjeim.
Ha kicsi a kosár akkor nem is szoktam belenyomni a csali pelletet hanem a kész, megtöltött kosár tetejébe nyomom bele a horgot.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #123 üzenetére
Néztem én is. Beszéltem főtitkár úrral, segítőkész volt nagyon. Javasolt egy partszakaszt, ahová leülhetünk, csak sokat kell gyalogolni a parkolótól. Tween javaslatara még kíváncsi lennék hová üljünk le.
-
Steady74
addikt
Kinek milyen jegyre lenne szüksége?
A létszámunk:
Vendingo - ha odaér
Szeszkazán
Firefox
Grillo
Hermanyi
Tween
TM76
Steady
Sityupityu - ha odaérKöszi
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #110 üzenetére
igen! számítottam Rád
-
Steady74
addikt
válasz
sityupityu #108 üzenetére
Dehogynem, csak a Tereskei csapat lesz tweenhollermrével kiegészülve, így gondoltam.
-
Steady74
addikt
válasz
sityupityu #106 üzenetére
OK, várunk ha úgy alakul.
Úgy néz ki a Tereskei felállás lesz most is, uccu neki, nem bánom
-
Steady74
addikt
Srácok, az időjárás bizonytalan még, szerintem égszakadás nem lesz. Kire lehet számítani? Ki szeretné, hogy a napijegyét előre kifizessem, hogy ne a helyi talponállóban kelljen?
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #83 üzenetére
Mekkora lesz a hangulat!!
imádni fogom.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #74 üzenetére
Nem, előtte egy héttel szeretném, amikor már tuti látjuk hányan leszünk meg milyen az idő. Hétfőre van emlékeztetőm beállítva, hogy jelezzem a tó felé a létszámot, utána meg az utalással kapcsolatban szedem majd össze privátban a neveket meg az adatokat, már aki szeretné, hogy előre elkészüljenek a papírok.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #72 üzenetére
F@sza!
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #68 üzenetére
Nem baj az. 19fok is elég csak ne legyen 5nél hidegebb reggel
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #50 üzenetére
Mekkorakirályság!!
Vendingo: a rakómat kipróbálhatod, kellő körültekintéssel nem lehet eltörni. Három dolog fontos: betoláskor óvatosan kell a bottal bánni, kitoláskor figyelni kell, hogy a görgőre rakjuk, nagy halnál pedig akkor rövidítünk (szedjük le a toppot a botról), ha a kinyúlt gumi pontosan előrefelé néz, így nem feszül meg a bontaskor a tag. Többi gyerekjáték.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #46 üzenetére
+1
-
Steady74
addikt
Srácok, kettő napon belül kérek szépen minden érintettet, hogy jelezze egy biztos vagy egy talán post-tal, hogy jönne-e, közeleg az időpont, kellene tudatni az egyesülettel hányan megyünk. Köszi mindenkinek
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #29 üzenetére
Simán lenyomtok ott, nem kérdés. Már Zsola és és Zoly is jönne, nem tudom lesz-e annyi
üres szék a kocsmábanüres hely a sétányon -
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #11 üzenetére
Na, ki hívja meg?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #7 üzenetére
2 hónap alatt összehozni?
hermanyi: másik karót viszem de csak 13ba.
Szeszkazán: ezzaaaz!!
-
Steady74
addikt
Köszi szépen a topik létrehozását.
Az időpont és helyszín tehát megvan. Azért igyekszem jó előre leszervezni, hogy tudjon mindenki időben készülni. Elvileg munkanap a szombat, amikor lenne a közös peca, talán emiatt is kevesebben lesznek kint.
Lehetőséget kaptunk arra, hogy egymás mellé, kvázi foglalt helyünk legyen, illetve az egyesület lehetőséget adott arra, hogy a napijegyek árát előre utalással tudjuk fizetni. Tekintettel arra, hogy a szervezést vállaltam, ezt is vállalom, és majd felém rendezik a résztvevők a helyszínen, talán így egyszerűbb az egyesületnek is. De megbeszélhetjük a szólózást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged