- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolatok
1 legparnas eger. Ez nem is lenne hulyeseg
2 kezmosas utan gyorsabban szarad a kez
3 kriptot szamolMondjuk kajasoknak nem ajanlott, zsiros kezueknek plane...
-
copass
veterán
-
ncc1701
veterán
Faja, már egy egér is ennyire melegszik, h aktívan hűteni kell?
Vízzel lenne az igazi amúgy.
-
kinetone
tag
Peltier jobb lett volna: hangtalan, nehezebb és a forró felével CS közben a családi fotókat is lelaminálhatod a nagyiknak....
-
Solten
őstag
-
tbillHUN
tag
Várom az AIO-s verziót
-
Semplar
őstag
válasz
LamerGyuri #2 üzenetére
Persze csak lehagyták a porzsákot.
-
Piftuka
veterán
Én értettem, miről szól, mert alapvetően követem a külső perifériákkal foglalkozó híreket.
Viszont engem ez lep meg:
"elméletben jobbnak tűnt, mint amilyenre a gyakorlatban sikeredett"
Hogy volt ember, aki elhitte, működhet a gyakorlatban egy ilyen pici ventilátor alkalmazása?
Ez amolyan "fából vaskarika" ötlete. Amikor az elmúlt ~20 év többek között arról szól, hogy a korábbi "csak legyen valami" elvét követően a felhasználóknak egyre nagyobb igénye van a számítógépük személyre szabására, a kényelmi funkciókra (beleértve a "hangtalan számítógép" megvalósítását) és a dizájnos termékekre, ráadásul tudva, hogy a "hardcore FPS/RTS gamer"-ek közössége mindent megtesz azért hogy az aktuális egere súlyát akár csak pár tized grammal csökkentse...
Akkor néhány gyártó kijön egy az egér súlyát (akár minimális mértékben is) növelő "kerregővel". Logikus, nem?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LamerGyuri #2 üzenetére
Akárhogy is jó lehet ez bármire?
-
LamerGyuri
senior tag
A képen a venti elszívó pozícióban van; biztosan jó lesz ez így?
-
mad823
őstag
Laikusként elsőre arra gondoltam, hogy már egy egérnek is akkora teljesítménye van, hogy aktív hűtés kell bele. Szóval lehet, hogy nem hűtött egérnek hívnám, hanem kézszárítósnak a félreértések elkerülése végett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest