- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Én értettem, miről szól, mert alapvetően követem a külső perifériákkal foglalkozó híreket.
Viszont engem ez lep meg:
"elméletben jobbnak tűnt, mint amilyenre a gyakorlatban sikeredett"
Hogy volt ember, aki elhitte, működhet a gyakorlatban egy ilyen pici ventilátor alkalmazása?
Ez amolyan "fából vaskarika" ötlete. Amikor az elmúlt ~20 év többek között arról szól, hogy a korábbi "csak legyen valami" elvét követően a felhasználóknak egyre nagyobb igénye van a számítógépük személyre szabására, a kényelmi funkciókra (beleértve a "hangtalan számítógép" megvalósítását) és a dizájnos termékekre, ráadásul tudva, hogy a "hardcore FPS/RTS gamer"-ek közössége mindent megtesz azért hogy az aktuális egere súlyát akár csak pár tized grammal csökkentse...
Akkor néhány gyártó kijön egy az egér súlyát (akár minimális mértékben is) növelő "kerregővel". Logikus, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest