- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Nem tudom miért, de valahogy mindig így képzelem el a win10 éljenzőket, meg akik azt mondják hogy dehát ez tökéletes, ezzel nincs semmi baj
Nem megsértődni viccnek szánom
-
nullpoint
őstag
Ugyenezzel találkoztam lassan 10 éve mikor először próbálkoztam a Linux-szal. (ubuntu)
Kellett a tervezőprogramból meg a renderelőből újabb verziót használnom. Az ubuntu amit magától hajlandó volt leszedni az ősöreg volt.
Na akkor az Ubuntu köszösségben kb. azt kaptam hogy nekem minek újabb, használjam a régit.
Annyi volt a szerencsém volt hogy amikor nekiálltam az újabb verziót feltenni, akkor mindig kiírta hogy miért nem jó. Talán valami modulokat kellett berakni, már nem emlékszem, de a lényeg hogy sikerült azáltal hogy a Linux a számba rágta hogy mit hiányol.
Aztán még pár alkalommal próbálkoztam az évek során de nem sikerült összebarátkoznunk, pedig én nyitott voltam.
Ezzel együtt ha minden játék menne linuxon, biztos hogy váltanék rá.
Amúgy még mindig igaz a régi vicces mondás, miszerint:
Macintosh a grafikáért, Linux a stabilitásért, Windows a passziánszért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest