- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Halihó,
látom elég pörgős a topik. Azért próba:
alkalmas ez a tablet arra, hogy a spotify szóljon róla fülhallgató csatin? konkrétan nem is lesz más program rá telepítve, design stb... nem szempont.
köszi. -
LacY2k72
csendes tag
A T-nél már van egy kisértetiesen hasonló készülék :
[link] -
macilaci78
nagyúr
Meg még sok minden másból is, de a világ máshogy működik.
Nem azt mondom, hogy királyul elvagyok ezzel az Op3ndott jószággal, de a korábbi céges Wayteq TabX-hez képest űrtechnika. Arra, amire használom, megfelel: mailek ellenőrzése, fórumozás, mozijegy-vásárlás, ebay, ali, időjárás, NAS, horizon go, Páromnak receptet nézni a konyhába elég, néha céges doksik (jpg, pdf, xlsx) memkariról, szerverről, google drive-ról. Céges telefon osztja a mobilnetet, ha kell.Persze, én is örülnék egy valaha volt felső kategóriás jószágnak, de nem szánok rá pénzt és nem használnám többre. Egy ilyet meg olcsóbban megkapsz újan, garival.
-
Krill77
őstag
Sok károgo. Nekem egy hujavei 1gb/8gb rom tabim van. Szép kép, jo hangos. Sebesség okes, Netre jo, filmre jo, kisebb játékok is mennek. Hol itt a gond?
-
macskea
őstag
válasz
Bambuszpro #1 üzenetére
A könyvhöz még ez is nagy. A legtöbb ebook 6", és 160g alatt marad súlyban. Nem véletlenül, hosszabb távon rossz fogni.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Victoryus94 #36 üzenetére
Nézegettem ezeket is.
A Huawei MediaPad M3 53017209 jöhetne szóba. Bár már több mint egyéves konstrukció és még viszonylag drága. Talán lesz leárazás vagy találok jobbat hasonló áron. -
Victoryus94
őstag
válasz
Hieronymus #30 üzenetére
Nem tudom milyen méretben, és árban keresgélsz, de 50k alatt nem is érdemes nézelődni.
Ha kell a 3/4G, akkor Huawei Mediapad T2 / M3 (Lite) -ról indulnék.
Aztán megnézném, mi az a tulajdonság, amiben esetleg kevés, és onnan indulnék tovább. -
Fiddlestick
aktív tag
1024x600, 1gb ram, mindezt 30k-ert.. Eleg siralmas. Legalabb megtudod majd szamolni a pixeleket 1meterrol
-
Yoga tab 3 Plus-ra meg b.sztak kiadni a 7-es droidot, helyette kiadták 7.1-el a tab4-et aztán majd ha lesz tab5 akkor az jön majd oreoval. Nem sok gennyesebb céget ismerek a lenovonál, művészetre fejlesztették a vevő szemen köpését.
-
Tikakukac
titán
6 kateggel fentebbit kapott húgom, az is egy kalap retek volt. Utólag nézve Amazont valóban, mindenkinek van minden baja. Elgondolva akkor ez mire képes... Jézus.
-
pusszycat
nagyúr
Ha szívatni akarsz valakit, lepd meg vele karácsonyra.
-
Solten
őstag
Elmennek a p*****a a 1024 x 600 felbontassal... 2017 van.
-
Hieronymus
veterán
Nexus 7 (2013) LTE adta be a kulcsot.
Keresem az utódját
Ezek nem jöhetnek szóba. -
bostone
addikt
Nagyon kellett már a piacnak ez a modell.
-
Attikusz
tag
-
-
Matada2.3
veterán
Évente bemutatják ugyan azt a tabletet.. látszik, hogy már nem koncentrálnak erre a szegmensre és nem is baj az. Majd a Moto tablet.
-
törölt tag
Nem tűnik ez rossznak, bár egy sztereó hangszóró beleférhetett volna akár pár ezressel drágábban is. Filmet nézni, netezgetni teljesen jó lehet.
-
Csaber
senior tag
-
TaS1kaaa
tag
Tabletből elég lenne felső kategóriát gyártani, ilyen és hasonló termékekre semmi szükség...
-
kbyte1024
veterán
Lenovo yoga 3-am van 2 éve. 1giga ram és nem egy acélos proci van benne,mégis elvagyok vele.
-
atike
nagyúr
Pontosan erre a célra vettünk anno egy ilyet -tökéletes a mái napig...
Mellette otthon is ezt a funkciót látja el - Youtube és hozzá VLC (a nason megosztott mappák tartalmának lejátszása).
Nekünk a két évvel ezelőtt Tab 7 van - ebben külön poén, hogy van benne GPS - teljesen hibátlanul lehet vele navigálni. Tartót volt érdekes hozzá találni anno (meg "gumitokot" is).
Ja, még egyszerűbb - gyerekeknek való - játékok is futnak rajta.
Ha valakinek ennyi igénye van a felhasználásra akkor tökéletes választás a tablet.
-
válasz
Hadeska22 #14 üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy pl pont a lenovo esetében tudsz kint venni 40.000-ért egy napdragon 625-ös procival szerelt, 3/16GB FullHD tabletet, míg itthon ugyanennyiért egy SD425-ös 2/16 HD Tab 4-et kapsz.
Értem én, hogy nálunk itt a nagy ÁFA, az Artistjus és hasonló nyalánkságok, de akkor sem értem, hogy kis hazánkban miért nem az előbbi az átlag középjategóriás jószág. -
g@bo
nagyúr
válasz
holozis_HUN #10 üzenetére
mennyi egy snapdragon soc darabára ?
ennyi nem ennyi, ez van. hulladék drágán.
-
A probléma az, hogy nincs szignifikáns fejlődés tablet fronton. Pont az elmúlt hetekben gondolkodtam, hogy le kellene váltanom az első szériás LG G Pad 8.3-mam, de ráeszméltem, hogy olyannyira nem fejlődött (hacsak nem a visszafelé menetet is beleszámítjuk) a felhozatal, hogy addig fogom használni, amíg ki nem leheli a lelkét.
Cikkhez:
Ez a tablet ártól függetlenül egy pocsék ajánlat. Anno szüleim "beszereztek" (ingyen utánuk sóztak) egy Lenovo Tab2 7-t és természetesen szörnyű User Experience-t produkál. Ott a hardver is gyengébb, a kijelző 6 évvel ezelőtti szintet hozza és az 1 GB RAM hozzáteszi a jótékony hatását az összképhez. Nem gondolom, hogy ez jobb lenne, még ha papíron modernebb is.Mondjuk ezek a tabletek remekül reprezentálják a Lenovo-t.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Victoryus94 #12 üzenetére
Ez meg csak 75 USD volt 2014-ben Kínából, 1/8GB, 3G, 2 simes.
Nem mondanám hogy fejlődés van olcsó tablet témában. Drágulás viszont ugyanúgy van, ahogy az okostelefonok világában.
-
-
fornettisuti
veterán
válasz
sultansmith #8 üzenetére
Minek, megutáltatni a droidot?
Ezeket az eszközöket be kellene daráltatni, céget megbüntetni! -
cannibal
senior tag
Ez sajnos csak környezetszennyezés.
-
g@bo
nagyúr
pont az ilyen hulladékok miatt szűkül a piac...
a használható tabletek meg 100k körül. ahol már laptopok trónolnak.
akkor?
normális soc, 2gb+ ram, full hd ips panel 5000 mAh akku. ennyi.
snapdragon 625 és fel, annyira drága?
-
Def26
félisten
Ez a tablet megfelel autóba youtube/egyéb videókat nézegetni kisgyereknek? Vagy esetleg letérdelne a 480p/720p videóknál? Másra nem igazán lenne hazsnálva.
-
janeszgol
félisten
Hat nem tudom. 35 ezer ft alatt mar most is vannak hasonlok. Igazabol ma 2 evvel ezelott is voltak.
-
jUUh
addikt
Aki ezt megveszi, az meg is érdemli.
-
Bambuszpro
tag
Háát nem is tudom.. Ezért az az 1gb ram arra elég ,hogy létezz androidon. Könyvolvasásra, youtube-ra , böngészésre el tudom képzelni. De ahhoz meg nem kéne egy nagyobb kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyenge hardver, alacsony felbontású kijelző és kamera, viszont kedvező ár jellemző a Tab 7 és Tab 7 Essential modellekre.
- Építő/felújító topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Disney+
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest