- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Asus leányvállalata volt de azt hiszem túlnőtte magát és már elég korrekt. Viszont ami nálam 100%-ra bejött ha termékre vagyok kíváncsi a newegg. Nincs fórum, vevő megveszi a cuccot, aztán írja mit gondol pro/kontra. 1-5-ig lehet "tojásozni"
ha elég sokan véleményeztek valamit 90%-ban tudod mit fogsz venni. Néha csak azért csúszik be 1-1 legalsó tojás mert DOA volt valami, ami elég sűrűn megesik legnagyobbaknál is mivel már régóta nem tesztelik őket mielőtt kimennek a gyárból.
Múltkor néztem pl egy gtx970 GB kártáyt, 4GB-os de mini verzió..adta a tag itt bolti árnál fél évesen-évesen 5k-val olcsóbban, nem vettem volna meg "mert hülye azért nem vagyok", de megnéztem mit írnak róla. Ha tetszett volna megveszem újan. De még akkora sz@rt, nagyon lehúzták. Anno lapokat is sok mindent newegg alapján véglegesítettem vegyem-e/ne vegyem.szerk: és nem moderálják ki a kritikát/lehúzásokat sem, ellenben több post alatt láttam hogy a gyártó írt a vevőnek, lépjen vele kapcsolatba, megpróbálnak segíteni, aztán lehet ez a rész gyártók részéről már kamu, csak lássák hogy törődnek a vevővel
viszont ami nagyon fontos, csak az tud értékelni aki valóban meg is vette az adott terméket
-
Most lesz pár videó amibe ott kíváncsiskodik.
M0ng00se Van nálam most oem lapból vagy 15 gondolkozom egy sorozaton. Szerintem jók az Asrock alaplapok és a felhasználók véleménye is pozitív a topikokat nézve. Nekem akkor lett kedvencem mikor eláztattam az x79 extreme 4-et és ugyanúgy ment tovább. Az ügyintézés kimagasló! Csak írsz facebookon, hogy mi a baj és nem leráznak egy sablon szöveggel hanem tényleg segítenek.
-
M0ng00se
őstag
Ha jól tudom sok ASRock lapot bemutattál már, ami azért furi mert itt ph-n sokan megvetik az ASRockot mint márkát
-
Dhampir
félisten
Nagyon cuki, hogy a cicka mindig ott molyol, imádom az ilyesmit.
-
Robert07
aktív tag
A videóban a harmadik bővítőkártya slot az nem PCI akart lenni? Mert hogy nem tizenhatszoros PCI-e az biztos.
-
Gdi
senior tag
Legalább neked jó tapasztalataid vannak egy FM2 lappal és/vagy az Asrock Magyarországgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest