Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
#72042496 #36 üzenetére
Asus Sabertooth P67 alaplap miatt.... (nagyon szerettem anno - most nincs gépem - és ha jelenleg tudnék egy gépet összerakni, akkor ismét egy ilyen lapot vennék)
A másik logikusabb ok, hogy egy ATX méretű lapokat fogadó ház a méreténél fogva szellősebb, hűtés szempontjából jobb lehet. (később éri el a max. hőmérsékleti állapotot... ) -
imibogyo
veterán
válasz
#72042496 #10 üzenetére
Hát épp ez az.
Láttam valahol neten kimutatást, hogy milyen alaplap típust milyen százalékban adtak el a gyártók. Hát a micro-ATX bő 20x-osa volt a mini-ITX-nek.
Tehát praktikusabb lett volna arra kiadni egy ilyen házat, mert valószínűleg sokkal többen váltottak volna arra, mint erre fognak.
Én sem fogok azért új gépet, vagy alaplapot, hűtést venni, hogy lehessen egy ilyen házam. Pedig amúgy nekem tetszik az alapötlet.
Ráadásul van egy 14 centiméteres 1 kilogrammos Noctuam is a Phenomon, azt sem tudom mennyire komázná a mini-ITX ház, meg az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest