- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
#72042496 #36 üzenetére
Asus Sabertooth P67 alaplap miatt.... (nagyon szerettem anno - most nincs gépem - és ha jelenleg tudnék egy gépet összerakni, akkor ismét egy ilyen lapot vennék)
A másik logikusabb ok, hogy egy ATX méretű lapokat fogadó ház a méreténél fogva szellősebb, hűtés szempontjából jobb lehet. (később éri el a max. hőmérsékleti állapotot... ) -
TomiLi
addikt
szerintem még játékra elmegy a mini ITX lapon alapuló konfig. Igaz saját tapasztalatom nincs, de e szerint a teszt szerint, ha az ember nem tuningol, akkor egész szépen teljesít játékok alatt a rendszer!
Nekem más jutott még eszembe. A mostani, "korszerű" mini ITX lapokon (P67, Z68, FM1) rendre "csak" 4 sata csatit raknak. (Ha jól emlékszem akkor a Zotac H55-ös mini ITX lapján még hat volt)
A cikkben említett házba négy HDD is befér.... hopp . el is fogytak a sata portok a lapon....
A DVD írót hova kössem???
(na jó ez csak az én gonoszkodásom....) -
TomiLi
addikt
Ehelyett a baromkodás helyett inkább csinálhatna a Lian Li egy "kocka" formátumú ATX lapokat fogadó házat!!! mATX-es már van szarásig, azt nem értem, hogy ATX-es miért nincs??? (vagyis volt, de azt már nem gyártják, és nem is akkorára gondolok) Egy jelenlegi V351, 352, 353 arányát megtartva nagyon jó megoldások születhetnének... Nem hiszem, hogy az az oldalanként 8-10cm lenne az akadály....
Úgy érzem magamnak kell csinálni egy ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest