- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Most komolyan elhiszitek, hogy azért gyulladt ki, mert kevés volt a hely az aksinak.
Az a 3500-as aksi nem is nagy kunszt már manapság, nekem a lassan 4éves Vivo Xplay-emben is 3400-as van és az akkor nagynak számított és ahoz képest vékonynak is a teló, csak annyi, hogy kb 4óra kell mire feltölt, de még most is tökéletesen bika benne az aksi.
A legnagyobb gond itt az eszetlen gyorstöltéssel van, 20-30perc alatt akarnak belepumpálni(9voltal vagy meg kikúrt nagy áramerőséggel) annyi kraftot a szerencsétlen aksiba amit 2-4órás töltéssel lenne egészséges, aztán vagy az aksi vagy az elektronika nem bírja a kiképzést és durrognak a telók elfelé.
Én mindig olyan(minőségi) töltővel töltöm a telókat ami max 1,2A-al tölt és 5voltal.Ja meg, hogy 100k-ért Nóta7, jó lesz az 200+nak is.
-
callmeakos
veterán
Én már elkönyveltem magamban hogy a Note 7-nek annyi, szóval nem tudom. Ha lehet hivatalosan kapni itt (Európában) akkor talán, de inkább most már várok az S8-ig,mert az nagyot üthet. Még nagyobbat mint a Note 7.
-
Norb€€€
aktív tag
Jól csinálja a Samsung, rögtön harmadjára kiadni nevetség tárgya lett volna, még ha azonnal meg is találják a hibát.
De így, hogy várnak, hogy kicsit feledjenek az emberek, még sikeres is lehet, mert tényleg egy b*szó masina.
Az egész az árázáson fog múlni, kíváncsi vagyok mennyit fognak elkérni egy ilyen össze-frankensteinezett telefonért. -
-
-
Juhaszatti
addikt
+ amellett hogy vékonyabb a Note 7, a Wacom rétegű kijelzője esélyes hogy picivel vastagabb mint egy mezei mobilkijelző. Na meg jóval több szenzor is van egy ilyen telefonban, amiknek szintén kell a tér.
Az általad felsoroltakkal együtt azért szépen látszik hogy nincs ebben nagyobb hely akksinak. -
-
dementor
senior tag
Örülök a hírnek ha igaz. Egyszer már eldöntöttem, hogy megveszem. Talán most sikerül is.
-
Olvasd el kérlek, mit írtam.
Nem viccelek...
És nem, nem fér bele 1,5x, nézd meg a méreteit itt: [link]
Csak valóságot írj.
4 mm szélesebb a Note 7 , viszont 1,5 mm vékonyabb, a magasságban pedig 14mm az eltérés.
Bármennyire is azt gondolod, 1,5x elfér benne, nos nem így van, és mivel vékonyabb is a Note 7, illetve komolyabb hardverek is helyet kaptak benne, plusz az elején van a biometrikus azonosító, így más elrendezése van belülről
Ja bocs, S Pen kimaradt a számításból, az végigfut a készülék oldalában, tehát az is elvesz a helyből...
Magyarán széltében kisebb hely van, tehát oda már nem lehet aksit-alaplapot tervezni. A maradék helyet akkor lesd meg a szétszedett fotókon
Segítek: [link]
Tényleg úgy tűnik, hogy olyan sok hely van benne?
-
Zoolee19
senior tag
Aztán ne hogy égés legyen belőle
De ha tényleg ki adják, akkor és jó áron cserélem is J5 2016-ot Note 7-re -
hemaka
nagyúr
Kell a francnak. Inkabb hozzak az uj S-szeriat
-
-
ro3000
tag
Én csak azt nem értem, hogy ha egy 5"-os Redmi 3S-be biztonságosan elfér egy 4000 mAh aksi, akkor egy ekkora péklapátban miért volt gond egy 3500-assal? Valami nagyon sántít ebben a dologban.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
littlelion21 #29 üzenetére
-
novger
tag
Szerintem simán 200 felett lesz a nyitóára.
-
takacsbotond
őstag
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Azért ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól, annyiért senki nem venné meg.
-
Nálunk úgysem lesz kapható.
-
ace05
senior tag
Ha 100 környékén lesz és valahogy be lehet szerezni majd, instant get lesz.
-
-Ben-
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Indiában meg úgyis bátrak az emberek...
-
Jöhetne ide is.
De előbb teszteljék le Indiában, hátha forrófejűek ezek is -
*Mukeey*
addikt
Mèg mindig ez az egyik legszebb kèszülèk,nagy kár a blamáèrt.Várjuk ki,mennyièrt jön ez a verzió,lehet benevezek egyre.
-
Heisenberg69
senior tag
Jó döntés. Nagy sikere lesz.
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
Nem hiszem, hogy 300k lesz. Azóta azért eltelt egy kevés idő és kétszer bukott a telefon.
-
Cyberpunk
félisten
Most már nem vennék ilyet, mikor pár hónap azt jön az új verzió. Persze jó áron, elég jó áron lehet.
-
atee_13
őstag
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
Ha 110 - 120 körül hozzá lehet jutni akkor én is beneveznék rá, pedig 60 nál többet nem nagyon akarok adni telefonért. Bár gyanítom ez a féláras dolog nem forog a samusok fejében. Legfeljebb valami környezetvédős marketingdumával majd még áron felül kínálják amolyan "mentsük meg a Földet" szlogennel.
-
Zsolto
őstag
Én is kérek egyet!
-
-Ben-
veterán
Ebbű' még baj lesz...
Ha megint leég, akkor .... -
vodrosjozsi
addikt
uhh de jó lenne. Biztos erre cserélném az S7-et.
-
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
És egy csomó olyanról, ami nem is volt használva, merthogy a raktárban álltak, és várták , hogy eladják őket
-
->Raizen<-
veterán
Rendi de akkor adják fél áron. Félig használt visszaküldött újrahasznosított, presztízs vesztett darabokról beszélünk.
-
novger
tag
Na ez jó hír. Bár azért az erős PR munka, hogy a környezettudatosság végett adja ki újra a Note 7-et a samsung :-)
Mindenesetre remélem hogy itthon is hozzá lehet majd jutni valahogy. -
Na ez egy jó ötlet szerintem a Samsung-tól.
Ezt kellett volna a kezdetektől fogva erőltetni, habár akkor csalódtak volna a userek.
Szerintem annyira az aksit se kéne visszanyírni, de lehet tényleg túl kicsi a hely, inkább biztonságra menjenek
-
lezuvius
őstag
Kár, hogy hivatalosan nem lesz itt
-
Robi86
senior tag
Kell!!!
-
Teal'C
veterán
Na végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Felújított Galaxy Note7 kerülhet piacra
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest