- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na most akkor jon felujitott Note 7 akarhol, barhol, vagy kacsa volt a hir? Az indiai piac vonatkozasaban a hatarozott cafolat elbizonytalanito.
-
GRILLEBAR
csendes tag
jolkivagy te is.. a használt logikáddal az fix..
-
CB
senior tag
Nem hiszem, hogy én megvenném.Gondoljatok bele, ezek nagy része használt. Szétszedték, kibelezték, majd összerakták. Mintha használt holmit vennék. Mennyit bukik ma egy egy éves, 250000 Ft.-os telefon a használt piacon? Nem tudnék úgy nézni rá, mintha új telefont vettem volna. Ha használt áron adják, talán megéri.
-
*Mukeey*
addikt
Azèrt a 3000es akku ehhez a hardverhez meg qhd kijelzőhöz nagyon necces kategória.Lesz majd vele kb 4óra sot maximum,èn a Note-om anno pont azèrt vettem,mert a többihez kèpest jobban bírta szuflával.
De továbbra is kène egy ilyen,remèljük tènyleg kiadják.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Robi BALBOA #131 üzenetére
Az egész elméleted ott csúszik el a banánhéjon, hogy ha a rétegek közötti szigetelő réteg megsérül akkor már csak idő kérdése, hogy mikor éri el a kritikus szivárgást és indul be a láncreakció. Ez teljesen független attól, hogy most töltés közben mekkora hőterhelést kap. Ez a magyarázza azt is, hogy miért nem robbant fel mindegyik, és miért nem volt semmihez se szorosan köthető (vagyis teljesen random körülmények között pukkantak el.)
Egyszerű: Kisebb hely miatt az amúgy is gyengébb minőségű aksik nagy százalékban megsérülhettek, a sérülés fajtájából adódóan nem mindegyik aksi lett életveszélyes, de konstrukciós hiba miatt nem garantálható a biztonság. A Samsungnak ebben a helyzetben abszolút nem érdeke hazudni.. sőt, a legjobb amit tehetnek ha korrektül bevallják, hogy elbaszták. Tudtommal ezt is tették.
Az Apple bezzeg "Fogd másképp" hozzá állása alatt azért csendben duplán lelakkozta, hogy ne tudd testelni az antennát.Az a te bajod
Nekem már nagyon hiányozna a QI töltéssel egyetemben.
-
Robi BALBOA
őstag
Ez meddő vita.
Nem azt mondtam, hogy "csak" a gyorstöltés a ludas, de egy sérült(esetünkben, ha minden igaz, az aksi szigetelő rétegei) komponenst mi visel meg jobban, a kissebb terhelés vagy az ha terheljük maxon, vagy még azon is túl, tudom most jön az, hogy volt ami nem is a töltőn gyulladt ki, igen, de előtte gondolom feltöltötték, és akkor már beindulhatott egy olyan reakció, hogy a sérült réteg szépen kezdett átégni és egyszercsak totál bezárlatolt.Ez nekem sokkal logikusabb, mint azzal védekezni, hogy kicsi volt a hely.
Ja és nekem nem hiányzik a gyorstöltés, sokkal nyugodtabb vagyok így.
Részemről ennyi.
-
mackoman
tag
No more Samsung.....
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Robi BALBOA #128 üzenetére
Te meg persze ne higgyél el semmit, még akkor sem ha teljesen logikus magyarázatot adnak mindenre. Mert te elképzeltél valamit ami a tényeket teljesen figyelmen kívül hagyja de sebaj, akkor úgy van mert te azt hiszed hogy úgy van. Tudod, az igazi műszaki beállítottságú emberek a tények alapján következtetnek, nem pedig tényeket keresnek az elképzelésükhöz.
De ezzel most jól megszívtad, mert a műszerész család itt is megvan. Még édesanyám is!
De legyen igazad, a gyors töltés a ludas csak az! Semmi más nem lehet, csak a gyors töltés. Fúj, fejlődés.. vissza menjél, sicc!
Adj logikusabb magyarázatot a sajtóban megjelenteknél. Neem, a kis random generátoros gyújtószerkezet nem jó magyarázat.. keress mást.
Szerk: Jah, és mindezt úgy, hogy a gyors töltést tucatnyi másik eszköz használja már pár éve gond nélkül. <-- ez tény!
-
Robi BALBOA
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
Egy szó mint száz: kell.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Robi BALBOA #50 üzenetére
Ha jobban utána jártál volna, tudnád hogy marhaságokat beszélsz.
Igen, azért gyulladtak ki mert konstrukciós hiba miatt az aksi nagyobb (és gyengébb minőségű) mint a neki tervezett hely. Emiatt a készülékház becsípte és bumm, zárlat. Én már 1.5 éve töltögetem gyors töltővel az S6edge-t. (mikor, hogy mennyire sietek stb) nagyon király az, hogy 20-30 perc alatt szinte nulláról annyi delej szalad bele amivel stabilan túl tudok élni egy napot. A kapacitása se csökkent jobban a hagyományosnál.. szóval, jó cucc. Nincs hátrány, csak előny.
-
.Szaki.
addikt
Hát biztosan nem merném megvenni, inkább arra ügyeljenek, hogy a Note8-nál semmi probléma ne legyen. Nagyon kár a hetesért, de ez a hajó már elment. Olyan áron biztos nem tudnák adni a 7-est, hogy megérje, hacsak tényleg nem valamelyik fejlődő piacon, de ezt is cáfolták.
-
pusszycat
nagyúr
Ezek használt telefonok, budira jártak vele meg még ki tudja hova. Ja kap egy kisebb akkut oszt kalap kabát. Nekem nem kéne. Nem véletlenül küldik Indiába, meg hasonló művelt országokba.
-
kengyel
nagyúr
Reméljük ez már jól sikerül, sokan szeretik az N- szériát.
-
-
blagolf
senior tag
" elvileg biztonságos lesz" ez milyen duma már!?
-
Heisenberg69
senior tag
Remélem csak ott...
-
GRILLEBAR
csendes tag
válasz
Juhaszatti #45 üzenetére
-
GRILLEBAR
csendes tag
válasz
Juhaszatti #45 üzenetére
ez neked ment!
-
GRILLEBAR
csendes tag
holnap lefényképezem neked azt a kb 0,5mm (de még annyi sincs) vastagságú wacom érzékelőt, ami szerinted a helyet foglalja
van 1 olyan érzékelőm 1 note 5 ből!
-
Ha kínai telefont kínai forgalmazós rommal lehet ide rendelni, akkor szerintem Indiából sem lehetetlen Note7-et rendelni amennyiben webáruház is forgalmazza, nemcsak szolgáltatók.
És mi a helyzet azokkal akik még mindíg nem adták le a Note7-et? Ha megoldják az akksicserét erre a kisebb kapacitású új akksira, akkor teljes értékű biztonságos telefonjuk lesz.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
d@minator #110 üzenetére
Nem 10000-es aksikról volt szó, azt már lehetne tölteni 2-2,5A-al is és akkor meglenne a 4-5órás töltési idő, ami még egészséges az aksinak.
Igen 50kw-al, még adjad a sok szerencsétlennek a jó ötleteket. Egy ilyen töltésnél egy zárlat stb... akkora kisüléssel járna, hogy szénné égetne bármit.Telókba nagyobb aksik kellenek, hogy ne kelljen naponta kétszer tölteni, aztán meg el kell dönteni, hogy kell e ennyire erőltetni a gyorstöltést, rövidíti az aksi élettartamát, már már tűzveszélyes, persze a kis aksik miatt rá vannak kényszerítve a gyártók, hogy minnél gyorsabban menjen a töltés, de kíváncsi lennék ha jönnének a tényleg nagy aksik(a sok beharangozott találmányból valami befutna
), akkor is erőltetnék e ennyire ezt a gyorstöltést, már csak az epénisz miatt is. Azért de szép is lenne ha eljutnánk az ilyan 10-20Ah-ás aksikig, aztán jönnének a 10-20+A-es töltők, hát nem szimpla kigyulladások lennének, hanem rendes tüzijátékok.
-
d@minator
addikt
válasz
Robi BALBOA #88 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy ha 10000-es akksi lesz a telefonokban akkor az 5V és 1,2A-es töltővel fél nap alatt fog feltöltődni.
Egy autó töltése otthon pl. fél nap de egy 50kW-os gyorstöltővel 30perc ami még mindig sok. Szükség van a még gyorsabb töltésre. -
Quqesz
nagyúr
Csöndben megjegyzem a huawei az új honorba belerakott 4000mAh aksit kb ugyan ekkora méretű telefonba....
-
Fejvadi
nagyúr
Nem lesz gond eladniuk.
-
slimshady
senior tag
Ésszerű és környezettudatos lépés.
-
xmaas
őstag
Jojjon egy hibatlan S8 most mar tartsak meg maguknak a Note 7 est ,habar joarastiva meg mindig tok jo alternativa lehet sok embernek elvegre csak az akksival volt problema a keszulek tobbi resze tokeletes volt szinte
-
-
Ádám16
addikt
válasz
#45553408 #101 üzenetére
Hát, én abban biztos vagyok, hogy augusztusban jön egy az új Note széria. Valami "új" kell az ünnepekre, és az új iphoneok mellé.
Max ha ezt forgalmazzák, akkor S7E árában fogják árulni, és annyi.Engem inkább az a 3000mah zavarna igazából. A Note4-em üzemideje alá nem adok, az pedig ugyebár 3220mah. A tollra nekem szükségem van, viszont a minél hosszabb üzemidőre is.
-
Ádám16
addikt
válasz
twollah1976 #97 üzenetére
Szerintem amekkora hype lett ebből a készülék történetéből, és újból el is akarják adni, nem lesz más választásuk, mint értelmes áron forgalmazni.
-
twollah1976
őstag
Remelem,valami elfogadhato aron fogjak adni.
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Hogyan hozna 950 dollár 400-450 ezer forintos indulóárat? Azért ne túlozzunk már... Jó lesz az ~350eFt -nak is. Max.
-
-
apaszka
veterán
válasz
Robi BALBOA #72 üzenetére
Note 3 két év után, Note 4 1,5 év után kapott új akksit, mert majd vezetékes szintet hozta. Ezt hirtelen csinálta. Addig elég jól bírta.
-
törölt tag
A 201T úgy jön ide, hogy az is wacom eszközt használ, és csak egy egyszerű példa volt, hogy nem egyedülálló a wacom bevitel egy hordozható eszközön. Nyilván, ha nincs meg a wacom interfész a mobilban, akkor az extra funkciók nem fognak élni a mobilon, ez értelemszerű. Egyébként tényleg sok mindenre lenne használható ha támogatná más mobil is. Csak valamiért a többi gyártó nem lát benne fantáziát.
-
hito
nagyúr
Őőőő...
akár a samsung saját s-pen cuccát is.
Egyébként ha már itt tartunk és úgy értette, ahogy Te olvasod, akkor sem lesz olyan, hiszen azok csak passzív kapacitív tollak, rámutatás, egyéb finomságok nem működnek. S-Pennek meg pont ezekben az extrákban rejlik az erőssége.
-
-
törölt tag
-
Még mindig a legfaszább dolog nekem ebben a mobilban a multifunkciós ceruza - amit más nem tud felmutatni.
-
törölt tag
Indiában meg nem számít, ha mégis maradna valami fiaskó a note7-ben. Ott a közbiztonság, az általános munkavédelem, és balesetvédelem ismeretlen fogalom. Ja, és nagy piac a cirka másfél milliárd fő... Oda jó lesz a note7 és a sötétzöldek szája is betömve újrahasznosítás címén.
-
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
Az én telómon mégcsak állítani sem lehet,hogy normál vagy gyorstöltéssel töltsem.Autómatikusan gyorsan tölti....
-
WiZARD
addikt
válasz
Juhaszatti #76 üzenetére
Pedig így 2017-ben, az internet világában talán nem olyan nagy dolog a google translate használata...
(Mert koreaiul én se tudok 1 szót se)Bár angol nyelvű forrást is találni, ha valakit érdekel a téma.
-
leslien
nagyúr
válasz
Most komolyan elhiszitek, hogy azért gyulladt ki, mert kevés volt a hely az aksinak
főleg úgy hogy a S7E 3600 aksi van és kisebb is vmivel...
ha tényleg kiadja Samu megint akkor remélhetőleg nem 3000 aksival mert akkor nem lesz nagy szám... -
WiZARD
addikt
Tényleg senki nem olvassa el a forrást, ha már a magyar cikkből kimaradt?
Leginkább fejlődő piacokra szánják, mint Vietnám és India... Szóval 99% hogy ide nem jön.
"재탄생한 갤럭시노트7은 인도 베트남 등 신흥시장에서 주로 판매될 것으로 보인다."
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #72 üzenetére
Gyárilag selejtes akksik voltak benne miért olyan nehéz ezt elhinni? Eleve így kerültek ki a gyárból, vagy a gyárban összeszerelés közben sérültek a sarkoknál minimálisan.
-
Robi BALBOA
őstag
A réteg összenyomódás is sántít, az asztalra letéve, akkor mitől lyukadt át?
Szerintem a töltés(is) a hibás, nagyobb fesz(9voltos gyorstöltés) és áramerőség átégette a szigetelő réteget, ami lehetséges, hogy el volt vékonyodva.(#63) Kopi31415: Gyere mutatok neked több telefont és zenelejátszót ami 4éves vagy még több és tökéletes benne az aksi.
A Vivo Xplay 4órás töltési idelye van, 4éves és még tökéletes benne az aksi.
AK120 zenelejátszó 6órás töltési idő, 4éves és még ez is hozza a gyárilag megadott lejátszási időt.
Meg akkor ne is soroljam a rengeteg nokiámat, 808pw stb..... -
Scholes9
nagyúr
válasz
FuRiONight #69 üzenetére
Én ebben nem tudnék hinni, ha 2x eljátszották a kártyákat...
Ja és, ha az Apple tenné ugyanezt, akkor róluk is ugyanez a véleményem lenne.
-
Scholes9
nagyúr
Ki meri ezt megvenni? Mi a garancia, hogy nem lesz velük semmi probléma?
-
válasz
Robi BALBOA #60 üzenetére
Raizennek ennyi elég volt,hogy teljesen tönkremenjen az akksija....
-
macskea
őstag
válasz
Egyébként volt róla egy igen alapos cikk, hogy mi volt a baj. Nem a töltés. Alapvetően az akksi rétegek közötti szigetelés volt vékony, illetve az akksi sarkán össze tudott úgy nyomódni, deformálódni az akksi, hogy ezek a rétegek közötti szigetelések átszakadtak, így az akksi zárlatos lett. Ha tippelnem kellene, az új akksikban épp ezekből a szigetelésekből lett több, vagy lettek vastagabbak, illetve a sarkoknál meg lettek erősítve. Innen a kisebb kapacitás.
-
törölt tag
válasz
Négy év alatt a lassan töltött akkuk is szarok lesznek. Akkora intervallum pont nem mond semmit.
-
-
Diokhan
addikt
Őszintén örülök, hogy nem nyugodott bele a Samsung ebbe a hibába. Kiváncsi vagyok, mennyire lesz könnyű avagy nehéz visszaaszerezni a vásárlók bizalmát.
Ahogy a hozzászólások sorszámát nézem, volt pár igencsak irritáló hater komment is, amit radírioztak a kedves moderátorok...!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #55 üzenetére
Most akkor mivan, 2 hónapig bírta gyorstöltéssel az aksid.(igen derék)
(#54) Cyberpunk: Igen, gondolom, itt annyira kihegyezték a technikát, hogy feladta a harcot.
A többi telóról meg annyit, hogy térjünk vissza rá mondjuk 4év múlva, hogy akkor milyen lesz benne az aksi, meg a teló is működik e még.Én úgy használtam a telót, hogy 50fokos őrhely, ment a töltés és a game, tűzforró volt, de nem gyulladt ki.
Na ha ezt megcsinálod egy olyan telóval ami 9volton és 2A-al veszi a töltést a nyakamat rá, hogy kigyullad vagy minimum csak szimplán tönkremegy.(#58) beyruth8: 2 egész hónap
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Biztosan nem a gyorstöltéssel van baj, mert nem csak töltés közben füstöltek el. Simán az asztalra rakva, vagy zsebben is. Zsír újan, nem a gyorstöltéssel leamortizált akksival.
-
válasz
->Raizen<- #55 üzenetére
Semmi gond a gyorstöltéssel.Én nem vettem észre teljesítményromlást 3800-as akksinál 2 hónap alatt.
-
Soybex
őstag
200k alatt nem tudom egyes emberek mit akarnak.. elég ha megnèzik az A Széria árát.. vicc
-
->Raizen<-
veterán
válasz
A gyorstöltés nettó hülyeség szerintem is, nekem hamar 2 hónap alatt lett nullás miatta a le max 2 telómban a 3100-as akksi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Elméletednek ellentmond, hogy más mobilok nem ilyenek.
-
Quqesz
nagyúr
Mivel kezdőár majdnem ugrotta a 3 kilót nem hinném én sem, hogy be fog kúszni 2 kiló alá.....nem igazán látom értelmét ennek az újra kiadásnak, hacsak nem ezzel akarják a note 8 debütálását kitolni(persze ez a note 7-ből kiindúlva hasznos is lehet).
-
Robi BALBOA
őstag
Most komolyan elhiszitek, hogy azért gyulladt ki, mert kevés volt a hely az aksinak.
Az a 3500-as aksi nem is nagy kunszt már manapság, nekem a lassan 4éves Vivo Xplay-emben is 3400-as van és az akkor nagynak számított és ahoz képest vékonynak is a teló, csak annyi, hogy kb 4óra kell mire feltölt, de még most is tökéletesen bika benne az aksi.
A legnagyobb gond itt az eszetlen gyorstöltéssel van, 20-30perc alatt akarnak belepumpálni(9voltal vagy meg kikúrt nagy áramerőséggel) annyi kraftot a szerencsétlen aksiba amit 2-4órás töltéssel lenne egészséges, aztán vagy az aksi vagy az elektronika nem bírja a kiképzést és durrognak a telók elfelé.
Én mindig olyan(minőségi) töltővel töltöm a telókat ami max 1,2A-al tölt és 5voltal.Ja meg, hogy 100k-ért Nóta7, jó lesz az 200+nak is.
-
callmeakos
veterán
Én már elkönyveltem magamban hogy a Note 7-nek annyi, szóval nem tudom. Ha lehet hivatalosan kapni itt (Európában) akkor talán, de inkább most már várok az S8-ig,mert az nagyot üthet. Még nagyobbat mint a Note 7.
-
Norb€€€
aktív tag
Jól csinálja a Samsung, rögtön harmadjára kiadni nevetség tárgya lett volna, még ha azonnal meg is találják a hibát.
De így, hogy várnak, hogy kicsit feledjenek az emberek, még sikeres is lehet, mert tényleg egy b*szó masina.
Az egész az árázáson fog múlni, kíváncsi vagyok mennyit fognak elkérni egy ilyen össze-frankensteinezett telefonért. -
-
-
Juhaszatti
addikt
+ amellett hogy vékonyabb a Note 7, a Wacom rétegű kijelzője esélyes hogy picivel vastagabb mint egy mezei mobilkijelző. Na meg jóval több szenzor is van egy ilyen telefonban, amiknek szintén kell a tér.
Az általad felsoroltakkal együtt azért szépen látszik hogy nincs ebben nagyobb hely akksinak. -
-
dementor
senior tag
Örülök a hírnek ha igaz. Egyszer már eldöntöttem, hogy megveszem. Talán most sikerül is.
-
Olvasd el kérlek, mit írtam.
Nem viccelek...
És nem, nem fér bele 1,5x, nézd meg a méreteit itt: [link]
Csak valóságot írj.
4 mm szélesebb a Note 7 , viszont 1,5 mm vékonyabb, a magasságban pedig 14mm az eltérés.
Bármennyire is azt gondolod, 1,5x elfér benne, nos nem így van, és mivel vékonyabb is a Note 7, illetve komolyabb hardverek is helyet kaptak benne, plusz az elején van a biometrikus azonosító, így más elrendezése van belülről
Ja bocs, S Pen kimaradt a számításból, az végigfut a készülék oldalában, tehát az is elvesz a helyből...
Magyarán széltében kisebb hely van, tehát oda már nem lehet aksit-alaplapot tervezni. A maradék helyet akkor lesd meg a szétszedett fotókon
Segítek: [link]
Tényleg úgy tűnik, hogy olyan sok hely van benne?
-
Zoolee19
senior tag
Aztán ne hogy égés legyen belőle
De ha tényleg ki adják, akkor és jó áron cserélem is J5 2016-ot Note 7-re -
hemaka
nagyúr
Kell a francnak. Inkabb hozzak az uj S-szeriat
-
-
ro3000
tag
Én csak azt nem értem, hogy ha egy 5"-os Redmi 3S-be biztonságosan elfér egy 4000 mAh aksi, akkor egy ekkora péklapátban miért volt gond egy 3500-assal? Valami nagyon sántít ebben a dologban.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
littlelion21 #29 üzenetére
-
novger
tag
Szerintem simán 200 felett lesz a nyitóára.
-
takacsbotond
őstag
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
Azért ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól, annyiért senki nem venné meg.
-
Nálunk úgysem lesz kapható.
-
ace05
senior tag
Ha 100 környékén lesz és valahogy be lehet szerezni majd, instant get lesz.
-
-Ben-
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Indiában meg úgyis bátrak az emberek...
-
Jöhetne ide is.
De előbb teszteljék le Indiában, hátha forrófejűek ezek is -
*Mukeey*
addikt
Mèg mindig ez az egyik legszebb kèszülèk,nagy kár a blamáèrt.Várjuk ki,mennyièrt jön ez a verzió,lehet benevezek egyre.
-
Heisenberg69
senior tag
Jó döntés. Nagy sikere lesz.
-
-Ben-
veterán
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
Nem hiszem, hogy 300k lesz. Azóta azért eltelt egy kevés idő és kétszer bukott a telefon.
-
Cyberpunk
félisten
Most már nem vennék ilyet, mikor pár hónap azt jön az új verzió. Persze jó áron, elég jó áron lehet.
-
atee_13
őstag
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
Ha 110 - 120 körül hozzá lehet jutni akkor én is beneveznék rá, pedig 60 nál többet nem nagyon akarok adni telefonért. Bár gyanítom ez a féláras dolog nem forog a samusok fejében. Legfeljebb valami környezetvédős marketingdumával majd még áron felül kínálják amolyan "mentsük meg a Földet" szlogennel.
-
Zsolto
őstag
Én is kérek egyet!
-
-Ben-
veterán
Ebbű' még baj lesz...
Ha megint leég, akkor .... -
vodrosjozsi
addikt
uhh de jó lenne. Biztos erre cserélném az S7-et.
-
válasz
->Raizen<- #10 üzenetére
És egy csomó olyanról, ami nem is volt használva, merthogy a raktárban álltak, és várták , hogy eladják őket
-
->Raizen<-
veterán
Rendi de akkor adják fél áron. Félig használt visszaküldött újrahasznosított, presztízs vesztett darabokról beszélünk.
-
novger
tag
Na ez jó hír. Bár azért az erős PR munka, hogy a környezettudatosság végett adja ki újra a Note 7-et a samsung :-)
Mindenesetre remélem hogy itthon is hozzá lehet majd jutni valahogy. -
Na ez egy jó ötlet szerintem a Samsung-tól.
Ezt kellett volna a kezdetektől fogva erőltetni, habár akkor csalódtak volna a userek.
Szerintem annyira az aksit se kéne visszanyírni, de lehet tényleg túl kicsi a hely, inkább biztonságra menjenek
-
lezuvius
őstag
Kár, hogy hivatalosan nem lesz itt
-
Robi86
senior tag
Kell!!!
-
Teal'C
veterán
Na végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Felújított Galaxy Note7 kerülhet piacra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged