- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Na ismét lett családból egy telefon, aminek eladását megnyertem, rejoy megint szépet ígért, aztán most jött email hogy megkapták és amit én "tökéletesnek" jelöltem (végig tokban tartott karc és sérülés mentes iphone14) az igazából 2 kategóriával rosszabb "intenzívebb használat nyomai" értékelésű szerintük.
Jön vissza...
-
janeszgol
félisten
Ó bazz, 140-ért jó vásár lett volna. Ennyiért fél évvel ezelőtt i12-t kaptam. Abból is voltak bajosak. Hektikusan működő akku (de nem volt cserélve állítólag). Régebben többször megpróbáltam iPhone-t venni használtan, egyet-kettőt sikerült, de sok a javított, az meg nem gyári alkatrészt jelent. És van, aki letagadja.
Mérgemben bementem az Örsön lévő iStyle-ba és vettem egy i15 Plust.
-
WiZARD
addikt
Most jött értesítő, hogy eladták és jön a pénz.
A telefont előtte 1 hónapig hirdettem itt az aprón, alkura felkészülve, 140-145 körül bárki elvihette volna...
Érdeklődő se nagyon volt, 120 meg 130ezres ajánlatokkal próbálkoztak.
Szembejött a Rejoy, őszinte-pesszimistán kitöltöttem az értékelőt, azt írta adnak 147ezret érte. Beküldtem, jött értesítő, hogy megnézték és jobb állapotú, így 156ot adnak.Hogy a Rejoy-nál mit csináltak vele azt nem tudom, ami hasonló készülékek felkerültek eladásra, azoknak nem látszott hogy a kereten ilyen sérülések lennének. Persze cserélhettek keretet, de a kijelzőn lévő (amúgy nem vészes) karcok alapján egyik általuk árult telefont se tudtam egyértelműen azonosítani hogy azt küldtem volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest