Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
ReJoy telefon eladás érdekes féltörténet:
Barátomnak segítek eladni a telefonját(jait), javasoltam neki próbáljuk ki első körben a ReJoy-t.
Eljött, mondja milyen telója van (Mi 10 Pro 5G), feldobjuk az oldalon, megrendeljük az eladást, majd megfelelő gyalu telefonnak és az eredeti dobozába csomagolnám be, amikor látom, hogy a dobozon a barátom által fejből mondott típusszám mellett ott van egy T jelölés is.
Na ez így nem lesz jó, mert ez teljesen más telefon, mint amit eladásra jelöltünk meg. Semmi gond, van az oldalon az Eladásaimnál Rendelés törlése gomb.
Igen ám, csakhogy ez a gomb nem működik: "Hiba történt a kérésed feldolgozása közben. Kérjük, próbáld később" két hete próbálom....később, de ugyanaz a hibaNosza írtam nekik a Kapcsolat oldalon emiatt egy törlési kérelmet, amire másnap válaszoltak ugyan, hogy amikor a futár keres mondjuk le a szállítást (de ugye lemondani nem kell a futárt, mert újra feladtuk megfelelő típust választva a telefonhoz)... viszont azóta is ott figyel a Eladásaim menüben a tétel.
No akkor feladtuk újra most már jó típus kiválasztásával.
Futár jött, 2 szállítójeggyel és ugye egy telefont el is vitt (sajnos nem voltam itthon, mikor a futár érkezett - 1 nappal később, mint ami ki lett választva és szokás szerint kvára összecserélhette a szállítójegyet...ha egyáltalán van azokon típusjelölés)
3 nap múlva kaptam tőlük levelet, miszerint:
"Xiaomi Mi 10 Pro 5G 256 GB Solstice Grey telefonodat szakértőink bevizsgálták, és az alábbi hibát azonosították:
Ez a modell nem elfogadható eladásra. ( Xiaomi Mi 10 Pro 5G))"Na mondom ott is értelmesek vannak, mert eredeti dobozban beküldött telefonról sem sikerül beazonosítani, hogy a beérkezett készülék nem az a típus, mint amit írtak problémásnak.
Na akkor itt telefonos segítséget kértem: az egyből románul beszélő kolléganő felismerve a magyar nyelvet váltott is rögtön, de érződött, hogy nem nagyon fogta fel mit is akartam neki nyöszörögni azzal kapcsolatban, hogy rossz típus lett oldalukra felvíve, aminek törlését kértem írásban - emlékezett is pedig rá - viszont szerintem a futár rossz szállítójegyet/címkét ragasztott az elküldött telefonra és emiatt összecserélődött a beküldött telefon a rosszul felvitt típusra. Ígérte, hogy utánanéz, ne aggódjak -> 2 nap múlva a telefon kezemben volt GLS futárszolgálat által, tehát semmit nem intézett.
Nos a telefon és most már barátom egy másik készüléke is újra eladásra lett kínálva, de majd csak keddre rendeltük a szállítást (elvileg itthon leszek
), így jelenleg itt áll a féltörténet.
Persze az együtt feladást amiről írtatok jobb lett volna hamarabb olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest